Annonse

Convenience 6/2017 er ute nå

NYTT NUMMER:

Papirutgaven av Convenience kommer ut seks ganger i året. I utgave 6/2017 kan du lese om følgende:

Convenience 6/2017

Leder: Lettvint, behagelig og tilgjengelig!

I denne utgaven fornyer vi oss og endrer navn fra FastFood til Convenience. Det som følge av en bransje som virkelig jobber for at kundene skal ha det lettvint, behagelig og komfortabelt.

Les hele lederen her

TEMA:VARM OG KALD FASTFOOD

Big Bite helt i 100:

- Vi tar sikte på 10 nye avdelinger i året

Med nye ambisiøse ledere og eiere på plass i Big Bite, ligger det an til en voldsom vekst i den norske retailkjeden. Så langt er de oppe i 56 avdelinger, om ett års tid er de 65 Big Bite i Norge.

Eksotiske smakfulle varianter

I begynnelsen av november var lederne i Big Bite samlet hos Primulator, som sammen med Haugen-Gruppen introduserte nye og smakfulle retter.

Vokser sammen med i Big Bite

Franchisetaker Simen Dalstein (28) stortrives i Big Bite og driver to avdelinger, en i Sandvika og en i Asker. Neste steg for den driftige karen er en ny avdeling i Drammen.

MIX hever kvaliteten med burgerløftet

MIX-kjeden har i flere år satset stort på milkshake og is, og det har vært en suksess. Nå tar de et skikkelig burgerløft for å befeste seg som en matdestinasjon.

MIX Skjervekiosken: 500 cheeseburgere på fire uker

NØTTERØY: Bjørn Tore Larsen har jobbet i kiosk i over 40 år. Neste år har han 30 års jubileum som kjøpmann selv. Larsen er godt fornøyd med det nye burgerløftet.

Shell 7-Eleven Kolsås:

Øker omsetningen med smakfulle thai-retter på menyen

I august startet Shell 7-Eleven ved Kolsås opp hjemmelagede thai-retter servert på ekte porselen. Det har gitt en kraftig vekst på 20 prosent i hele matkategorien.

Best på Softis

Selv om det er vinterstid, er det fortsatt drift i softismaskinene ved Best i Lierbygda utenfor Drammen. Kunder fra fjern og nær kommer jevnlig innom for å sikre seg en fersk og gigantisk softis. Dermed går det unna med nesten 20 tonn softis i året.

Selvbetjeningskiosker gir mersalg og effektiv drift

Umoe Restaurants opplever at nye selvbetjeningskiosker gir flere fornøyde gjester på Burger King-restaurantene.

Går for et høyt servicenivå og fleksibilitet

Den 17. november ble Eureca engros offisielt åpnet sentralt ved Ryen i Oslo. Målet er å betjene de små og mellomstore bedriftene med større fleksibilitet og mindre pakkeløsninger.

Lunsj med Pia Martinsen Mellbye:

Prestasjonene blir bedre hvis vi jobber for hverandre

Pia Martinsen Mellbye overtok lederstolen i McDonald’s Norge for snart ett år siden. Mye jobb, et høyt tempo, en tydelig retning og en sterk intern drive trigger toppsjefen i McDonald’s. Hun trives best når alle jobber fremover som et team, der de gjør hverandre gode.

FASTE SIDER

Produkter

Flere sider med produktnyheter

Bransjenytt

Flere sider med bransjenyheter

Leverandørguide

Se nettutgaven her

Convenience kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

 

Annonse
Annonse
Annonse