Annonse

Årets første Convenience er ute nå

NYTT NYMMER:

Papirutgaven av Convenience kommer ut seks ganger i året. I utgave 1/2018 kan du lese om følgende:

Leder: Nye kundeopplevelser

«Kuldegradene og isholka derimot, kunne jeg glatt vært foruten. Heldigvis finnes det bransjeaktører som sørger for at vi både kan få oss en varm deilig matbit, samtidig som vi også kan trimme av oss juleribba.»

Les hele lederen her

.

MAX Burgers åpnet ved Stavanger lufthavn

Den 5. februar åpnet MAX Burgers ved Stavanger flyplass. Den nye restauranten er nok et tilskudd i MAX sine vekstplaner i Norge. Målet er å etablere 40-50 restauranter innen ti år.

Lucky Bowl: Om 10 år er vi Europas største bowlingkjede

Lucky Bowl er et nytt bowlingkonsept som satser på en moderne og litt mer eksklusiv atmosfære. Her kan kundene kose deg med en saftig angusburger, selv uten å bowle. Siden oppstarten i 2015, er de nå oppe i 13 avdelinger. Målet er å bli størst i Europa.

Ny kundeopplevelse med bestillingskiosk og bordservering

I desember startet McDonald’s med testing av bordservering ved fire restauranter i Norge. Nye bestillingskiosker gjør at kundene får maten raskere, og de ansatte kan bruke mer tid på kundeservice ute i restauranten.

En god olje løfter og beriker maten

Oljeekspert Stig E. Karlsen i Haugen-Gruppen er opptatt av rene smaker, aroma og kvalitet. Han er overrasket over at så mange i bransjen legger ned mye tid og penger i gode råvarer, for så å toppe maten med en mindre god olje.

Har du et godkjent kassasystem?

Bedrifter som driver kontanthandel, må innen utgangen av 2018 få på plass et kassasystem som tilfredsstiller kravene den nye kassasystemloven stiller. Ett år går fort, så ikke vent for lenge med planleggingen, råder seksjonssjef Astrid M. Dugstad Tveter i Skatteetaten.

På indisk vis i Vadsø: Vi lager den maten folk vil ha

I drøye 30 år har Paramjeet Singh Bedi laget indisk mat og lært seg kokkekunster fra Finnmark. Restauranten Indigo byr på smakfulle indiske retter, både til restaurantgjester og til gatekjøkkenfolket.

110 søkere på en deltidsstilling

Circle K Bragenes i Drammen er tydeligvis en populær stasjon som lokker til seg mange søkere. I januar fikk de inn 110 søknader på en 50 prosent stilling.

Lunsj med Jan Henrik Jelsa

Pizzabakeren er blitt milliardbutikk: Ekspanderer utenfor Norges grenser

Pizzabakeren passerte 1 milliard kroner i omsetning i 2017. Det tilsvarer en vekst på 15,6 prosent. Nå satser de på nye pizza-eventyr både i Norge og i utlandet.

Lanserer spiselige former

Nå kan du servere mat og desserter i skåler og former som kan spises. BaKo lanserer i disse dager et produkt laget av potetstivelse, noe som både er smart og miljøvennlig.

FASTE SIDER

Ny spalte: Bransjejus

Advokatfirmaet Grette svarer på spørsmål om relevante problemstillinger i brnasjen.

Produkter

Flere sider med produktnyheter

Bransjenytt

Flere sider med bransjenyheter

Leverandørguide

Se nettutgaven her

Convenience kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

 

Annonse
Annonse
Annonse