Annonse

Årets siste CONVENIENCE på tur i posten

Leder

Året 2020 har virkelig vært et turbulent år med opp og nedturer om hverandre. Vi startet ved godt mot i januar og februar. I mars ble det bråstopp, omtrent samtidig som SMAK-messen ble arrangert. Her lå det mange store planer og forhåpninger om god business, slik gikk det ikke for alle. Med en bråstopp i norsk næringsliv, noe også vår bransje fikk merke, var det mange som spurte seg selv; Hva gjør vi nå?

Les hele lederen her

Circle K: Har samlet inn mer enn 33 millioner til kreftsaken

De siste ni årene har kunder ved landets Circle K-stasjoner bidratt med mer enn 33 millioner kroner til Rosa sløyfe og brystkreftsaken. Årets aksjon endte på nærmere 2,8 millioner kroner.

BOLLELAND PÅ ESPA:

Selger boller og kaffe for over 25 millioner kroner

STANGE: Bolleland på Espa setter stadig nye rekorder og hadde til tross for koronapandemien hele 78 000 betalende kunder innom butikken i juli. I år lander bollesalget på om lag 1 850 000 boller – neste år sikter de mot 2 millioner.

YX Vadsø imponerer med en svært entusiastisk butikksjef

ØST-FINNMARK: Martyna Drebkowska er butikksjef ved YX stasjonen i Vadsø. Med sin utpregede serviceinnstilling har hun og hennes team sørget for at de gikk til topps i YX og ble kåret til Årets selveier i Region Nord i 2019.

TVEDESTRAND:

Åpnet Norges mest komplette veiserviceanlegg

Det nye veiserviceanlegget til St1/Shell på Grenstøl utenfor Tvedestrand inneholder blant annet en energistasjon, tretti døgnhvileplasser, treningsapparater, hundeluftegård, bilvask og en sterk miljøprofil.

BRANSJEJUS

BRANSJENYTT

____________________________

Convenience kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnement

Last ned bladet

Annonse
Annonse
Annonse