Foto

Roar i bua

LEDER

Har pandemien gjort det enklere å velge sunnere mat?

Publisert: 9. juni 2021 kl 09.00
Oppdatert: 9. juni 2021 kl 14.39

Samtidig har vi redusert inntak av sukker og alkohol. En bieffekt av nedstengningen kan ha ført til at folk har hatt bedre tid til å ta bevisste valg i en ellers så hektisk hverdag.

I denne utgaven har vi satt søkelys på sunne retter på menyen som fisk, sjømat og veganske varianter. Roar i bua startet opp for nesten 30 år siden i en liten campingvogn. På menyen finner vi burgere med fiskekaker, reker, laks, våruller med kylling og annet snadder. I sommersesongen går det nå så det suser på brygga i Tønsberg. På side 10 får du hele historien om Roar i bua.

Narvesen og YX 7-Eleven har i samarbeid med Leiv Vidar utviklet en vegansk pølse som har fått god mottakelse i markedet. Nå har de også utvidet med en vegansk Dallas burger og veganske bakervarer – i tillegg til et utvalg av vegansk iskrem. Når stadig flere velger en kjøttfri dag eller to, er dette enkle produkter å velge for folk på farten.

Norice Seafood har spesialisert seg på velsmakende sjømat som egner seg godt for conveniencebransjen. På side 18 får du vite mer om hvordan du setter raske, enkle og eksotiske sjømatretter på menyen.

Konferansen Mat & Marked 2021

Opprinnelig dato for Mat & Marked var satt til 31. mai. På grunn av restriksjoner i samfunnet har vi nå flyttet datoen til 1. september. Les mer om programmet på våre nettsider, og så håper jeg at vi møtes for faglig påfyll og erfaringsutveksling når høsten setter inn.

– I mellomtiden, ha en strålende sommer!

Saken fortsetter under annonsen

Karine Hildonen Henriksen

Redaktør

 


 

Ledige stillinger – Conveniencejobb