Foto

Foto: IStock

Ja, vi elsker pizza!

Publisert: 25. november 2021 kl 09.57
Oppdatert: 25. november 2021 kl 09.57

I det noen sier; Vil du komme over på en pizza? forstår vi umiddelbart hva det dreier seg om. Du kan la dressjakken og den lille sorte ligge hjemme - kom som du er. Kanskje er det derfor vi omfavner pizza i så stor grad.

Ved Best Ulefoss har de satset litt ekstra og etablert Pizzaeksperten inne på bensinstasjonen. Det har gitt dem et godt oppsving i trafikken, og så langt har de doblet salget av pizza i år.

Om du ønsker å satse på god pizza-produksjon, får du i denne utgaven noen smarte tips for å lykkes lokalt, spesielt hvis du satser på de rette ingrediensene.

Conveniencebransjen har vært i en rivende utvikling de siste 20 årene, og som Ole Robert Reitan sier, er det få produkter de tjener penger på per i dag, sammenlignet med hva de de gjorde for 20 år siden. Av den grunn har vi sett en stor utvikling i nye produkter på matfronten. Nå ruller Reitan Retail ut et nytt spennende konsept; 7-Eleven Market. Her får du rimelige dagligvarer til Rema 1000-priser. Kanskje er dette bare begynnelsen på transformasjonen som kommer i vår bransje?

Som næringsdrivende er det mye å forholde seg til. Ny teknologi åpner for nye muligheter, men det setter begrensninger for de som ikke vil lære seg dette. På side 30 får du vite hvorfor det kan være smart å investere i et skikkelig godt kassesystem, eller POS, som det kalles på fagspråket.

Til sist har vi tatt en prat med den nye sjefen for Virke Servicehandel. Magnus Birkelund har god faglig tyngde fra politikken, og har en klar oppfordring til alle bransjeaktører; Inviter meg på besøk! Som ny mann i faget ønsker han å lære mest mulig.

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig god førjulstid!

Saken fortsetter under annonsen

Karine Hildonen

Henriksen,

Redaktør

Ledige stillinger – Conveniencejobb