Leder

25 år med mat på farten!

Publisert: 18. februar 2022 kl 15.07
Oppdatert: 18. februar 2022 kl 15.07

Nordmenn liker å være best, og når det kommer til matservering har vår bransje bevist at vi ligger i front. Det bekreftes virkelig når vi får delegasjoner fra utlandet som kommer for å se nærmere på vår bransjes suksessfaktorer. Det er noe å være stolt over.
Gratulerer til dere alle!

I denne utgaven har vi snakket med Espen Hoff som er konserndirektør for Dely. Det nye selskapet har med seg kjente merkevarenavn som Peppes, Fridays og Starbucks. Etter en tøff periode med stor omstilling ser det nå langt lysere ut for selskapet.

Groovy Diner i Tønsberg måtte ta grep etter en lang periode med strenge restriksjoner som følge av pandemien. En kampanje der de byr på Norges største hamburger har gitt dem overraskende god respons. Nå har Norges største burger blitt et fast innslag på menyen.

I 2020 skrev vi om Shell ved Tanabru som gjorde det godt med påsmurte bagetter. Nå har de investert over 7,5 millioner i nye lokaler, og salget av varmmat har steget med hele 48 prosent. Les mer om den imponerende utviklingen på side 22.

I denne utgaven utvider vi med nye sider for inspirasjon på menyen. På side 26 og 27 får du to gode oppskrifter som garantert vil lokke nye kunder inn i butikken.

For litt over 16 år siden introduserte Primulator high-speed ovner på det norske markedet. Den nye teknologien har revolusjonert måten vi tilbereder varmmat på. Take-away trenden under pandemien har ført til at andre bransjer følger etter, og de praktiske ovnene er blitt mer populære enn noensinne.

Til sist har vi tatt en prat med regionsjefen for egeneide stasjoner i Circle K, Christian Louis Granly. Han er klar på at vi i bransjen har de beste folkene. Hele intervjuet får du på side 34 og 35.

Saken fortsetter under annonsen

Karine Hildonen Henriksen,

Redaktør

Ledige stillinger – Conveniencejobb