Bestillingskiosker er på i fremtidens restaurant.

McDonald's åpner fremtidens familierestaurant

Publisert: 9. mars 2018 kl 11.56
Oppdatert: 10. november 2021 kl 18.57

Restaurantsjef Boas Boasson og Franchisetager Ronny Sigbjørnsen utenfor den nye McDonald's- restauranten i Sola.

Franchisetaker Ronny Sigbjørnsen gleder seg til å åpne ny restaurant og til at folk i området får prøve ut det nye systemet med bordservering.

Franchisetager Ronny Sigbjørnsen.

Dette blir utrolig gøy! Sola blir en av de første restaurantene i Norge, og den aller første i hele Rogaland, som har bordservering og bestillingskiosker. Nå gleder vi oss til å ha enda mer kontakt med kundene våre, sier Ronny Sigbjørnsen, franchisetaker for den nye McDonald’s-restauranten.

Fremtidens restaurant

Saken fortsetter under annonsen

Bordserveringen er en del av det McDonald’s kaller Experience of the Future, og i fremtidens McDonald’s-restauranter er det mer personlig service som står i fokus.

Vi er veldig spente på hvordan kundene våre tar imot denne nye løsningen. Vi håper at det oppleves som mer praktisk for kunden fordi de slipper ventetiden ved kassaområdet, og at de setter pris på den personlige servicen med at vi kommer til bordet med maten. I tillegg betyr det nye systemet at vi lager mat på bestilling og ikke i forkant slik vi har gjort tidligere, så de som bestiller mat på Sola får rykende ferske burger laget spesielt for seg, forteller Ronny.

50 nye medarbeidere

Det er Boas Boasson som skal være restaurantsjef for den nye restauranten i Sola. Boas forteller at interessen for å jobbe på den nye restauranten har vært enorm! Vi har fått over 280 søkere, og av disse har vi ansatt 50 flotte nye medarbeidere. Nå har de vært gjennom opplæring og gleder seg til å ta imot de første gjestene på fredag! Restauranten har 133 sitteplasser fordelt over to etasjer.

Big Mac til de første 100

På åpningsdagen deler McDonald’s Sola ut gratis Big Mac til de 100 første kundene som kommer når dørene åpnes kl. 12.00. I tillegg vil det være gode tilbud resten av måneden og alle gjester får gratis kaffe i hele mars.

Convenience kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Saken fortsetter under annonsen

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

Ledige stillinger – Conveniencejobb