Brokelandsheia får ny Burger King

Publisert: 6. desember 2018 kl 09.49
Oppdatert: 6. desember 2018 kl 09.49

Restauranten ligger langs E18 med tilknytning til næringsområdet.

Det er en frittstående drive-thru restaurant, og de har i tillegg 84 sitteplasser inne så vel som et fint uteområde på sommerstid.

Det er med stor glede at vi nå åpner vår restaurant nummer 76 i Norge, på Brokelandsheia. Vi er veldig stolte av restauranten, og ikke minst med å ha fått et dyktig team til å drive den. Daglig leder Stine-Marie Bentsen og hennes team vil sørge for gode gjesteopplevelser ”, sier administrerende direktør i King Food AS, Rune Sandvik.

Restauranten blir bygget i en moderne og tidsriktig stil en stil som gir en varm og koselig atmosfære.

Vi har også utrustet restauranten med betalingsautomater som gir gjestene våre en enkel og smidig bestilling og betalingsopplevelse.

Saken fortsetter under annonsen
Illustrasjonsbilde 20/20 Prime. Fotograf: Glenn Meling

Daglig leder Stine-Marie Bentsen flyttet til Gjerstad for 3 år siden, og med sin gode erfaring i ryggen, gleder hun seg nå til å drive Burger King og sørge for gode matopplevelser i sin hjemkommune.

Hun sier følgende om nyåpningen:

Jeg er glad og stolt over å skulle drive Burger King på Brokelandsheia. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben sammen med så mange dyktige mennesker, og til å gi gjestene i Gjerstad det aller beste Burger King har å by på.

Restauranten vil tilsammen ha rundt 20-25 medarbeidere totalt, fordelt på hel og deltid.

Stine-Marie, sammen med driftssjef Gry Bramsen, har satt sammen et godt team som skal jobbe på Burger King Brokelandsheia. Teamet har hatt god opplæring på andre avdelinger slik at de er klare til den store åpningsdagen.

 

Saken fortsetter under annonsen

 

 

Ledige stillinger – Conveniencejobb