Annonse

Kassasystem spesialtilpasset kaféer

et nytt kassasystem spesialtilpasset kaféer, barer og restauranter,

«iZettle for Restauranter». Den nye generasjonens kassaløsning samler alle nøkkelfunksjoner, som lager- og bordhåndtering, personal-administrasjon og automatiserte salgsrapporter, på ett og samme sted.

Etter oppkjøpet av IntelligentPOS, Storbritannias ledende firma innen sky-baserte kassaløsninger, lanserer iZettle nå et kassasystem skreddersydd for kaféer, barer og restauranter i hele Norden.

«iZettle for Restauranter» er en helhetsløsning som kombinerer smidig salg med viktige funksjoner som bordbestilling, automatiserte salgsrapporter, åpne og delte regninger, lager- og personalhåndtering og mye mer.

- Brukerne av kassasystemet vokser tre ganger raskere enn gjennomsnittet i EU, noe vi naturligvis er veldig stolte av, sier Jacob de Geer, daglig leder og med-gründer av iZettle.

Majoriteten av restaurantbransjen, barer og kaféer bruker fortsatt gamle, kostbare og omstendelige kassasystemer. Med iZettle for restauranter foregår alt salg via iPad. Det sikrer en profesjonell og moderne løsning som møter alle virksomhetens behov til en brøkdel av prisen. Det skybaserte kassasystemet fungerer som et komplement til iZettles egen app, og kan brukes med allerede eksisterende betalingsløsninger.

- Dette er en revolusjonerende løsning for dem som jobber med mat og drikke, og som ikke finner noen egentlig løsning i dagens marked. Denne lanseringen er en viktig del av vårt løfte om å være en one-stop-shop for små virksomheter, og gi dem tilgang til verktøy og tjenester som er kritiske for drift og vekst, sier Jacob de Geer.

Annonse
Annonse
Annonse