Annonse

Hot burgernyhet hos MAX

Den nyeste kampanjeburgeren serveres mellom 18. mars og 19. mai på samtlige restauranter, og er tilgjengelig med enten halloumi, plantebasert Delifresh Plant Beef eller norsk storfekjøtt. Det skriver burgerkjeden i en pressemelding.

MAX' arbeid med smaksinnovasjon handler blant annet om å følge med på tendenser i omverdenen, og derfor er sjefskokk Jonas Mårtensson stadig på jakt etter nye spennende smakskombinasjoner for å ta alle MAX-gjesters burgeropplevelse til nye høyder. For den nye burgeren har Jonas utforsket chilitrenden, sett nærmere på syltet chili og hvordan man på best mulig vis integrerer dette i en burger.

– Selv om Pepper Jack ’n’ Chili tar utgangspunktet i chili er den ikke for sterk. Men den er veldig smakfull med innslag av søt, syrlig, krydret og salt smak. Vi var veldig oppmerksom på at burgeren ikke skulle få for sterk smak, og løsningen ble å fokusere på å fremheve smaken og tone litt ned det sterke krydderet. Jeg synes at balansen vi har oppnådd er perfekt, sier Jonas Mårtensson, sjefskokk hos MAX.

Grand Deluxe Pepper Jack ’n’ Chili serveres med et sesambrød sammen med syltet rød chili, Pepper Jack-ost, gul løk, isbergsalat og chilimajones. På storfeburgerne er det også bacon.

For gjester som foretrekker alternativ til rødt kjøtt er det selvfølgelig mulig å få burgeren med plantebasert Delifresh Plant Beef eller halloumi. Som spesielt tilbehør til den nye burgeren lanseres også Chili Hot Fries, med Crispy fries, smeltet cheddardip, finhakket gul løk, syltet rød chili og chilimajones.

– Jeg ser Chili Hot Fries som en perfekt siderett til Pepper Jack ’n’ Chili eller en deilig snack hvis man bare er litt sugen på noe godt. Den er ikke helt ulik Cheese fries men er litt sterkere, sier Jonas Mårtensson, sjefskokk hos MAX.

For gjester som er sugne på noe søtt, tilbyr vi Luksusshake Bringebær & Lakris og Luksusshake Triple Chocolate Brownie.

Annonse
Annonse
Annonse