Foto

André Ramskjell har startet i jobben som ny CFO i Servicegrossisten Øst.

Ny CFO hos Servicegrossisten Øst

Publisert: 5. august 2022 kl 09.42
Oppdatert: 8. august 2022 kl 08.50

­André Ramskjell startet i stillingen 1. august. Han har erfaring fra tilsvarende stilling hos Armaturjonsson og Servi Group, med siviløkonomutdannelse fra Handelshøyskolen BI og Høgskolen i Buskerud og Vestfold.

– Jeg gleder meg til å bli en del av Servicegrossisten Øst. Det er et spennende selskap i endring med store vekstambisjoner og en visjon som setter menneskene i fokus. Jeg ser frem til å bidra med en forretningsorientert økonomifunksjon med fokus på kvalitet og effektivitet, sier Ramskjell.

Daglig leder Tomas Torvik er meget fornøyd med at André valgte Servicegrossisten Øst AS.

– Vi er veldig glade for å få André med på laget. Med denne ansettelsen er ledergruppen komplett etter snart to år med fusjon og reorganisering. Servicegrossisten Øst opplever en sterk vekst etter fusjonen mellom Cater og Måkestad på Østlandet, og med André sin kompetanse og ressurser er vi nå rigget for å øke takten ytterligere.

André beskriver seg selv som omgjengelig kar med god gjennomføringsevne. Når dette kommer i tillegg til å være en god formidler og analytiske egenskaper som trives i skillet mellom økonomi og drift, passer det som hånd i hanske med Servicegrossisten Øst AS sine ambisjoner om å være en betydelig aktør på storhusholdning.

– Med de endringene Servicegrossisten Øst har vært gjennom de siste to årene blir det viktig å finne balansen mellom finansiell styring, løpende drift og videreutvikling. Det er mye motivasjon og et sterkt ønske om utvikling blant de ansatte i organisasjonen, så jeg stor tro på at vi vil nå de ambisjonene vi har satt oss, sier André Ramskjell.

Servicegrossisten Øst AS er en fullsortiments storhusholdningsgrossist som ligger på Lier mellom Drammen og Asker.

Saken fortsetter under annonsen

 

Ledige stillinger – Conveniencejobb