– Det aller gøyeste har vært alt jeg har lært. Blant annet hvordan det er å jobbe, at man må være på jobb for å tjene penger, og at det skal være rent når man lager mat, forteller Agnes Mathilde Wagner (13).
En hamburger med alt, en neve salt potetgull og en valgfri kald drikke til 110 kroner. Burgeren så populær og Agnes skaffet take away-emballasje så folk kunne ta med middagen hjem.
I Agnes sin sommerkiosk solgte de mer enn pølser, vaffel og burgere. Eksponeringen er det heller ikke noe å si på.

Agnes (13) driver kiosk. Alene

Agnes sin sommerkiosk ble ikke den iskremkiosken innehaveren hadde forventet. Det ble en matdestinasjon.

Publisert

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv 1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 549,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1788,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 143,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1406,-

KJØP

Powered by Labrador CMS