Satser stort på kylling-restauranter

Publisert: 26. november 2019 kl 07.46
Oppdatert: 26. november 2019 kl 07.46

Gründerne bak selskapet er paret Carl Fredrik Nordberg Shjøtt-Falster og Amanda Kausland. (Foto: Fly Chicken)

Selskapet startet som en pop-up i 2018 på Brygg Oslo, og åpnet sitt første permanente sted på Steen & Strøms foodcourt i juni 2019.

Gründerne bak selskapet er paret Carl Fredrik Nordberg Shjøtt-Falster og Amanda Kausland. Med seg på laget har de Ronny Gjøse og Geir Skeie i Salmon Co AS, som kom inn på eiersiden i mai 2019.

Oslo City

Illustrasjonsfoto: Fly Chicken

Saken fortsetter under annonsen

I november etableres sted nummer to på Oslo City. Etableringen er et resultat av solid drift, og at flere har fått øynene opp for konseptet.

Vi så et stort potensial i Fly Chicken, og er svært fornøyd med utviklingen så langt. Ambisjonene for Fly Chicken er store, og vi planlegger en enda større vekst til neste år. Oslo City er midt i smørøyet, og en naturlig plassering for et konsept som dette, sier daglig leder i Fly Chicken og medeier, Ronny Gjøse.

Ekte kvalitetsfastfood

Fly Chicken tilbyr en produktportefølje av fried-chicken i ulike varianter. På menyen er det vinger og lår, spesialiteter som fried-chicken croissanten «Fly Mandy», fried-chicken burgere og fried-chicken kebab. Du finner også et stort utvalg av tilbehør og dipper, som loaded fries og «smoked hot sauce».

Grunnlegger Carl Fredrik Nordberg Shjøtt-Falster er utdannet kokk, og har lang erfaring i bransjen. Han hadde et ønske om å utvikle et unikt fried-chicken konsept i Norge, med søkelys på kvalitet og gode råvarer. Resultatet ble et fast-casual-konsept med fastfood på et høyt nivå - som konsekvens av hans bakgrunn i det franske kjøkkenet.

Så behovet

Illustrasjonsfoto: Fly Chicken

Saken fortsetter under annonsen

Vi så en mangel på et rendyrket fried-chicken-konsept i Norge, og grep sjansen. Amanda har erfaring innen kommunikasjon og merkevarebygging, og jeg innen mat og konseptutvikling. Vi utgjør et godt team, samtidig som vi er fornøyde med å ha partnere på laget som tilrettelegger for en bærekraftig og skalerbar vekst, sier Carl Fredrik Nordberg Shjøtt-Falster.

Fly Chicken rigger seg opp for videre vekst, og ser allerede på muligheten for etablering i andre storbyer til neste år.

(Pressemelding)

Fly Chicken

* Fly Chicken ble etablert i 2018, og er et fast-casual konsept som tilbyr fried-chicken i ulike varianter med en rekke tilbehør som «hot sauces» og «loaded fries». Gründerne bak selskapet er paret Carl Fredrik Nordberg Shjøtt-Falster og Amanda Kausland. Med seg på laget har de Ronny Gjøse og Geir Skeie i Salmon Co AS (Pink Fish).

Saken fortsetter under annonsen

* Fly Chicken har søkelys på en helhetlig brukeropplevelse gjennom dedikert service, innovative smaker og rask servering.

* Hos Fly Chicken får du fastfood utarbeidet med faglig ekspertise.

Convenience kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

PRØVELES EN UTGAVE GRATIS!

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – Conveniencejobb