Annonse

Nå rulles Peppes Pizza ut på Circle K i hele Norge

Aina Javed Akhtar er daglig leder på Circle K Kjeller, hun gleder seg over at kundene nå kan bestille en velsmakende Peppes Pizza.

I år er det nøyaktig femti år siden den første Peppes-pizzaen ble solgt i Norge. Siden har pizza vokst til å bli den retten folk flest spiser oftest til middag, ifølge undersøkelsen «Norske Spisefakta 2020».

Peppes On-The-Go på over 230 stasjoner

Circle K, Scandza og Peppes-eier Umoe Restaurants har inngått et samarbeid for å gi enda flere nordmenn muligheten til å kjøpe favorittpizzaen sin hos den nærmeste, lokale stasjonen. Samarbeidet har fått navnet «Peppes On-The-Go!» og innebærer at kundene fra 29. september kan kjøpe Peppes Pizza, spesialutviklet for convenience-kanalen, på over 230 av Circle K sine stasjoner, enten som porsjonspizza eller for å ta med deg hjem.

Gjør hverdagen enklere

Kategori- og markedsdirektør i Circle K Norge, Ann Helen Våge, sier at dette er et naturlig steg for å tilpasse seg de raske forbrukerendringene som handler om å gjøre hverdagen enklere for kunden.

Fra venstre; Inger Lise Eliassen, markedsdirektør i Scandza AS, Ann-Helen Våge, kategori- og markedsdirektør i Circle K Norge og Marianne Lund, administrerende direktør hos Peppes Pizza.

– Dette har vi sett frem til, og vi er stolte over å få være med på å gjøre Peppes-smaken enda mer tilgjengelig gjennom vår tilstedeværelse lokalt, og gjennom vår nye løsning for forhåndsbestilling av mat, sier hun.

– Vi vet at pizza er middagsfavoritten for mange nordmenn. Dobbelt så mange velger take-away i dag sammenliknet med for 15 år siden, og det selges 4,7 millioner take-away pizzaer i Norge hvert år. Nettopp derfor er vi veldig fornøyde med at vi gjennom dette samarbeidet kan bidra til å gjøre Peppes Pizza tilgjengelig for enda flere pizzaglade nordmenn.

«Click & Collect» langs veien

Pizzaene kan både nytes i kafeen på stasjonen, eller bestilles effektivt som en take-away-pizza gjennom Circle K sin helt nye «Click & Collect»-løsning. Denne blir nå tilgjengelig på ca. 250 Circle K-stasjoner samtidig med Peppes Pizza On-The-Go-utrullingen.

– Dette er en viktig del av vår storsatsning på mat, enten du trenger energipåfyll på farten, eller ønsker å spise i kafeen vår. Med «Click & Collect» kan du bestille pizza på vei hjem fra jobben eller hytta, velge tidspunkt for henting, betale i appen og plukke pizzaen opp på en av våre stasjoner i ditt nabolag, sier Ann Helen Våge.

Øker utsalgsstedene fra 81 til over 300

Peppes Pizza On-The-Go er en ny type Peppes Pizza spesielt tilpasset salg som varm over disk hos Circle K. Pizzaene er et resultat av et produktutviklingssamarbeid mellom Umoe Restaurants, Circle K og Scandza.

Marianne Lund, administrerende direktør for Peppes Pizza, som er den største pizzarestaurant-kjeden i Norge, forklarer at økt tilgjengelighet har vært et viktig fokus ved inngåelsen av samarbeidet.

– Vår misjon er «matglede til folket, uansett situasjon». Vårt samarbeid med Circle K gjør at vi nå når ut til enda flere med vår unike smak. Vi ønsker at Peppes alltid skal være et alternativ, enten når du skal spise ute, bestille hjem, lage pizza hjemme, steke frossenpizza eller om du er ute på farten, sier Marianne Lund.

Satser på norske råvarer

Inger Lise Eliassen, markedsdirektør i Scandza AS som eier en rekke sterke norske merkevarer, er tydelig på at norske råvarer er en viktig del av nysatsingen.

– Alle Peppes-variantene på Circle K har den fyldige bunnen med sprø skorpe, som samtidig er myk inni, og med den distinkte, originale og superhemmelige Peppes-sausen, uendret siden 1970. Osten er en spesiallaget blanding fra Synnøve Finden i Alvdal. På Circle K toppes pizzaene med klassiske ingredienser av norske råvarer som skinke, pepperoni, eller med kombinasjonen skinke, pepperoni og kjøttboller. Peppes berømte rømmedressing i beger eller porsjonspose hører også med for en komplett pizza hos Circle K, sier Inger Lise Eliassen.

Les hele saken i neste utgave av Convenience.

Ønsker du å abonnere på papirutgaven? Følg denne linken.

Annonse
Annonse
Annonse