Annonse
Illustrasjonsfoto: colourbox.com

LEDER: Velkommen inn i varmen!

Hos bransjeaktørene blir vi ønsket velkommen inn i den gode atmosfæren. Hva er vel deiligere enn å nyte et varmt, smakfullt måltid mens vi titter ut på stormene som raser utenfor. I denne utgaven har vi sett nærmere på innredning og praktisk utstyr, i tillegg til kasse- og betalingsløsninger.

Først har vi tatt turen til Trøndelag. Her har vi besøkt et spennende opplevelsessenter som byr på levende lys i alle varianter, og saftige angusburgere i en gjennomført amerikansk diner. Eventyret om Kortmans Lysfabrikk og Pick Up Cafe startet allerede på 90-tallet. Denne sommeren har de utvidet i stor stil, og vi har fått vite hvordan drømmer blir til virkelighet. Vi har også vært med på åpningen av Leons tredje avdeling i Oslo. Her satser de på å tiltrekke seg gjester med et interiør og design som gir dem en helt egen identitet. Det skal være varmt, hyggelig og stemningen skal være god.

Fra januar 2019 trådte det nye regelverket for kassesystemer i kraft. Vi har snakket med bransjeaktører som sier at så mye som 30 til 40 prosent fortsatt ikke har byttet ut de gamle kassene. Vi har derfor sjekket med Skatteetaten hvilke planer de har for å følge opp at bedriftene følger det nye regelverket. Våren 2018 innførte Lekter’n i Oslo VippsGO der kundene kunne bestille mat og drikke via mobilen. Nå har de droppet dette til fordel for et nytt integrert bestillingssystem. På side 14 får du vite hvorfor.

Sist men ikke minst har vi tatt en lunsj med Ann Helen Våge i Circle K. Hun er opptatt av samhandling. Det er spesielt viktig med tanke på at de i stor takt bygger om og lager et lunere cafepreg ved sine stasjoner. I rekordfart har hele 39 Circle K i Norge blitt modernisert. Hele intervjuet får du på side 30.

Ha en lun og stemningsfull høst!

Les mer om Convenience nr 4/2019 her

 

Karine Hildonen Henriksen

Redaktør

 

 

 

 

 

 

Convenience kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

PRØVELES EN UTGAVE GRATIS!

Annonse
Annonse