Annonse
(Foto: Knut Meiner)

Orkla til topps på Mixivalen

Under Mixivalen ble også Årets Leverandør kåret. Blant de fire nominerte var det Orkla Foods som gikk av med seieren.

Det å bli nominert til årets leverandør i MIX henger svært høyt.  Skal man som leverandør oppnå suksess og vekst i MIX, så krever det særdeles stor og målrettet innsats.

De beste leverandørene er de som både er innovative på produktutvikling, som har et apparat som er fysisk til stede, og hjelper butikkene med opplæring og bistand. Og som samtidig har ambisiøse planer for vår kjede, og ønsker å være med på de målsettingene vi setter oss, sier kategorisjef i MIX, Simen Kjær Haugberg.

(Foto: Knut Meiner)

De nominerte til Årets Leverandør var Orkla Foods, Ringnes, Hennig Olsen Is og ASKO.

- Årets leverandør forstår vårt marked, de er gode på det, og de prioriterer det. De har ikke høye kokkehatter og hvite forstykker, og godt er det, for det trenger vi nemlig ikke i MIX.

Årets leverandør har vært en helt essensiell støttespiller og kompetansehever for vår kjedes nye, store satsingsområde, der vi har sagt at vi skal bli best-i-gata. Det kommer vi ikke til å klare uten Årets Leverandør på laget, sier kategorisjef i MIX, Rita Lapidus.

Simen fortsetter:

Vi har lang vei gå, men vi har målet i sikte, og vi vet at vi kommer til å klare vårt hårete mål om å vinne burger-krigen! I løpet av en måned i høst gjennomførte 25 distriktsansvarlige ikke mindre enn 40 kurs i butikk, der ikke mindre enn 90 butikker deltok. På bakgrunn av dette kan over 200 MIX’ere nå kalle seg sertifiserte burgermestere!

Dermed var det Orkla Foods som trakk det lengste strået og gikk av med seieren. Gratulere!

(Foto: Knut Meiner)

 

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

Annonse
Annonse
Annonse