Annonse
Daglig leder på Circle K Bamble er Lindy Haukedal fra Bamble.

Circle K E18 Bamble kåret til «Most important store of 2020»

Sverre Rosén i Circle K.

– Vi står i en tid med enorme endringer innen mobilitet. Denne prisen er en anerkjennelse av at Norge ligger helt i front av utviklingen, og at vi i Circle K tar gode valg for å møte behovene til fremtidens reisende kunde, sier Sverre Rosén, Norgessjef i Circle K.

Den globale anerkjennelsen ble gitt etter at deltakere fra mer enn 35 land stemte på Circle K Bamble med en klar margin. Circle K vant foran to store butikkonsepter i Storbritannia, Morrisons Market Kitchen i Manchester og EG Groups Asda on the Move i Walsall.

Stas å sette Bamble på verdenskartet

Stasjonsdriver ved Circle K E18 Bamble, Lindy Haukedal, forteller at hele gjengen er stolte over å ha vunnet prisen.

– Jeg kan nok snakke på vegne av alle som jobber her, nå jeg sier at vi er veldig stolte over å ha vunnet denne prisen. Sånne opplevelser gjør det ekstra gøy å gå på jobb hver dag, i tillegg er det stas at vi kan sette lille Bamble på verdenskartet! Vår stasjon er rigget for å imøtekomme behovene til alle som ferdes langs veien. Derfor var det veldig treffende da juryen trakk frem at kundene får dekket alle behov hos oss, med minimal kontakt med andre mennesker. Eksempelvis gjennom å bestille varene rett ut i bilen. Det har vært et viktig fokusområde for oss gjennom dette året, sier hun.

Åpnet av samferdselsminister Knut Arild Hareide

Samferdselsminister Knut Arild Hareide under åpningen av Circle K E18 Bamble, her sammen med daglig leder Lindy Haukedal fra Bamble. Foto: Terje Borud

Circle K E18 Bamble ble åpnet av samferdselsminister Knut Arild Hareide i juli 2020, og introduserte stasjonen som «verdens mest moderne veiserviceanlegg og døgnhvileplass».

– Det er en stor glede å få være med og åpne verdens mest moderne veiserviceanlegg og døgnhvileplass. Som samferdselsminister er det to saker som er spesielt viktig for meg, og det er trafikksikkerhet og klima og miljø. Dette anlegget oppfyller begge deler. Flere døgnhvileplasser er den beste trafikksikkerheten vi kan få, mens gode lademuligheter er klimavennlig og bra for miljøet, sa Knut Arild Hareide.

Siste generasjons stasjonskonsept

Foto: Terje Borud

Veiserviceanlegget er bygget for å møte dagens og fremtidens krav, det ligger sentralt plassert langs E18 i Telemark og er med sine 36 mål landets største.

Butikken har siste generasjons stasjonskonsept og tilbyr et variert og godt utvalg av kald og varm mat og drikke. Innvendig har butikken et restaurantpreg, med god kapasitet på sitteplasser og toaletter.

Fakta om Circle K Bamble:

Foto: Terje Borud

· Anlegget har også en grønn og moderne rasteplass, med sittegrupper og gode lekemuligheter for barna

Foto: Terje Borud

· Først i Norge med milesBio HVO100 til personbiler – helt palmefritt avansert biodrivstoff

· Et av landets største knutepunkter for elbiler, med totalt 40 ladeplasser

Foto: Terje Borud

· 25 døgnhvileplasser for yrkessjåfører, med tilgang til strøm, dusj, toalett og stor sitteavdeling

· Planløsning som skiller tungtrafikk fra myke trafikanter

Annonse
Annonse
Annonse