Bransjefesten lanseres som en egen merkevare.

Bransjefesten After8 - en attraksjon

Publisert: 21. november 2013 kl 10.12
Oppdatert: 21. november 2013 kl 10.12

Den store bransjefesten After8 i Folketeaterpassasjen om kvelden torsdag 6. februar blir en attraksjon i seg selv, hvor utstillere og besøkende mingler sammen midt under Smak 2014. Ikke rart at de første store bestillingene er bebudet allerede før invitasjonene er gått ut.

 

Blir stinn brakke

Det er riktig. Flere utstillere har allerede reservert 100 billetter hver. Men frykt ikke, vi skal nok greie å huse alle som melder seg på. Folketeaterpassasjen og Grilleriet har god kapasitet. Vi har en god følelse av at det kommer til å bli stinn brakke, sier prosjektleder Torill Engelberg. JCP Event er hyret for å skape en solid ramme rundt arrangemenet, mens Fursetgruppen skal sørge for at gjestene virkelig får noe godt å bite i og drikke. Ja, en stor faglig utfordring. Bransjens egne aktører og utøvere er naturlig nok kresne. Vi skal by dem på hyggelige overraskelser, bedyrer Tor Lundsholt, leder drift og prosjekt i Fursetgruppen, som også drifter Grilleriet.

 

Den gode smaken ledetråden

Saken fortsetter under annonsen

Aktuell menyvri? Serveringen legges nødvendigvis opp med buffeer, det vil si etter tapasprinsippet. På buffeene blir det virkelig mye godt, fra fjell og fjord og hav. Vi er samarbeidspartner med Innovasjon Norge og har hånd om serveringen i den norske paviljongen på Internationale Grüne Woche (IGW), Europas største landbruksmesse i Berlin. Et samarbeid som har bidratt til god kontakt med mange av de beste norske småskalaprodusentene i tillegg til de store som vi kjenner godt fra før. Både store og små blir representert på buffeene med noen av de aller beste råvarene tilberedt av våre egne toppkokker. For oss er den gode smaken ledetråden enten leverandøren er stor eller liten, poengterer Lundsholt.

 

Messe i messen

Det ligger an til at After8, som Smak 2014 har valgt å kalle den store bransjefesten, blir en liten messe i messen. Både mat- og drikkeleverandører får anledning til å vise seg fram. Vi planlegger f.eks. pop up-barer for drikkeleverandørene som ønsker å eksponere seg, supplerer Engelberg. Illustrerende er at

de fem nominerte tilÅrets matfunn, en av de ny konkurransene på Smak 2014, vil bli presentert.

Torill Engelberg og Tor Lundsholt på plass i Folketeaterpassasjen, foran Grilleriet, som blir åstedet for den store bransjefesten, After8.

 

Saken fortsetter under annonsen

Prisoverrekkelser

Noen av høydepunktene under festen, blir utdelingen av priser, f.eks. den nye ‘Horecabransjens ærespris’ som skal overrekkes av Kristin Krohn Devold, ny adm.dir. i NHO Reiseliv, og premien til vinneren av Årets matfunn, som skal overrekkes av Gunn Ovesen, adm.dir. Innovasjon Norge. Ellers blir det kjapp og spenstig underholdning med masse god musikk. Petter Nome skal lede alt som foregår på scenen. En ideell anledning å ta med kollegaer, kunder og gode forbindelser, oppfordrer Torill Engelberg. For kjøp av billetter, se www.messe.no/smak.

Ledige stillinger – Conveniencejobb