Annonse

Ny toppsjef i Diplom-Is

Diplom-Is AS er en ledende merkevareleverandør av iskrem i Norge med en omsetning på 1,1 mrd kroner i 2019 og har levert iskrem til hele Norge siden 1930. Selskapet er et heleid datterselskap av TINE SA.

Erfaring fra store endringsprosesser

– Vi er svært fornøyde med å få inn Martin Kjekshus med hans tunge kompetanse og erfaring fra ledelse og effektiv verdikjedeledelse fra drikkevarebransjen. Martin har hatt ansvar for store endringsprosjekter i drift i Ringnes. Ett av kjennetegnene ved Martin er hans evne til å koble operativ drift og kommersielle behov på en god måte. Videre er Martin er samlende, motiverende og tydelig leder, en som jobber sammen med folka rundt seg for å lykkes med planene, sier styreleder i Diplom-Is og konserndirektør HR/HMS i TINE Lise Falkfjell.

Tiltrer 1. september 2020

– Jeg er veldig glad for å få denne muligheten og gleder meg til å bli en del av Diplom-Is teamet. Diplom-Is har noen av Norges aller sterkeste merkevarer og jeg ser virkelig fram mot å forvalte merkevarene videre sammen med kunder, forbrukere og hele verdikjeden i selskapet, sier Martin Kjekshus.

Annonse
Annonse
Annonse