Domino's Pizza Norge fortsetter driften som normalt

Publisert: 5. februar 2020 kl 10.43
Oppdatert: 5. februar 2020 kl 10.43

Per i dag består Domino’ Pizza Norge av 47 utsalgssteder fordelt over landet. For Domino's Norge fortsetter driften som normalt, parallelt med at Domino's Pizza Group er på utkikk etter nye eiere for å overta deres aksjer.

I Norge falt det totale salget med 10,5 prosent. Det såkalte like-for-like-salget, som er vekst justert for nye eller stengte virksomheter, falt med 18,4 prosent, melder Dagens Næringsliv.

Domino's Pizza Group bekreftet sin intensjon om å finne egnede eiere for virksomheten for å sikre at den suksessfulle merkevaren fortsetter å vokse i Norge, samt i øvrige internasjonale markeder.

Robin Caley i Domino's Norge. (Foto: Domino's Pizza)
Saken fortsetter under annonsen

Oppdatering omkring avhendingen av Domino's Pizza Groups aksjer vil bli formidlet når avtale med ny eier er på plass.

- Som administrerende direktør i Norge, er mitt fokus å drive virksomheten slik at den vokser og oppnår sitt fulle potensial. Målet vårt er uendret. I et konkurranseutsatt marked vil vi konkurrere om å bli den foretrukne pizzakjeden. Hver dag jobber vi for å holde kundene glade, samt tiltrekke oss nye, ved å tilby smakfulle håndlagde pizzaer, med fersk deig laget på de beste råvarer til en god pris, sier Robin Caley, administrerende direktør i Domino’s Pizza Norge.

- Vi leverer pizza rett på døren på under 30 minutter, med mindre du selv vil hente pizzaen din fra en av avdelingene våre. Vårt team, bestående av over 1000 kolleger, ser lyst på fremtiden til Domino's i Norge, avslutter Caley.

Les også:

Domino's gir opp

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Saken fortsetter under annonsen

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

PRØVELES EN UTGAVE GRATIS!

Ledige stillinger – Conveniencejobb