Annonse

Grønn Kontakt etablerer seg i Sverige

Grønn Kontakt har i dag mer enn 230 hurtigladestasjoner over hele Norge. De første hurtigladestasjonene i Sverige settes opp i samarbeid med lokasjonspartneren Olav Thon Gruppen, henholdsvis ved Charlottenberg Senteret, Töcksfors Shoppingcenter og Norby Senteret.

Ladestopp og andre gjøremål

Vi ønsker å tilby markedets beste kundeopplevelse sammen med våre lokasjonspartnere, som gjør at ladestopp kan kombineres med andre gjøremål. Sammen med vår markedsledende løsning for lading hjemme og på jobb, er vi i dag en totalleverandør av ladetjenester, sier Ole Henrik Hannisdahl, daglig leder i Grønn Kontakt. Vi ser frem til å tilby gode ladeløsninger til stadig flere elbilister også på andre siden av grensen,han.

Elbilveksten vl spre seg

  Med lang erfaring fra det norske elbilmarkedet, har vi gradvis skaffet oss unik kunnskap om hvordan vi kan bygge og drifte storskala ladenettverk basert på elbilistenes behov. Vi forventer at elbilveksten vi har sett i Norge vil spre seg til andre land over de neste årene. Med de norske erfaringene våre i bagasjen ønsker vi å være med på reisen, og det er derfor naturlig for oss å etablere oss i Sverige, fortsetter han.

Vi har høye målsettinger og ambisjoner, og satser på å etablere oss som en ledende ladeoperatør i løpet av de neste årene, forteller Per Gunnarsson, salgssjef for Grön Kontakt i Sverige. I løpet av 2019 skal vi etablere ladestasjoner for boligselskap og i det offentlige miljø, samtidig som vi skal utbygge hurtigladenettverk på strategiske lokasjoner sammen med våre partnere, avslutter han.

Annonse
Annonse
Annonse