Espen Hoff er ansatt som ny konsernsjef i Umoe Restaurants

Publisert: 20. august 2019 kl 18.31
Oppdatert: 20. august 2019 kl 18.31

- For styret har det vært viktig å finne en handlekraftig toppleder som kan vise til dokumenterte resultater fra kjededrift og kulturbygging. Umoe Restaurants har vokst kraftig de siste årene og har nå en portefølje på rundt 440 restauranter i Skandinavia, men de finansielle resultatene har ikke vært tilfredsstillende. Strategien fremover fokuserer mer på motiverte medarbeidere, god drift, gjesteopplevelser og lønnsomhet. Vekst i antall restauranter vil bli vesentlig lavere. Espen Hoff kjenner Umoe Restaurants og bransjen meget godt, og vi er veldig fornøyd med at han har påtatt seg oppgaven med å lede konsernet videre, sier styreleder Jarle Roth som også er konsernsjef i Umoe Gruppen.

Espen Hoff tar over sjefsstolen etter avtroppende konsernsjef Sverre Helno.

- Jeg vet hvilket enormt potensial som bor i Umoe Restaurants og med så mange svært dyktige medarbeidere tar jeg fatt på jobben med stor entusiasme. Vi går nå over i en ny fase hvor strategien er å sikre en bærekraftig drift hvor veksten primært vil skje med de restaurantene som vi allerede har. Sammen skal vi løse de utfordringer selskapet står overfor og dermed nå de målsetninger som styret har satt for virksomheten fremover, sier Espen Hoff.

Espen Hoff har vært kjededirektør for Peppes Pizza og en del av konsernledelsen i Umoe Restaurants siden 2016.

Saken fortsetter under annonsen
Espen Hoff. ARKIVFOTO: KARINE H. HENRIKSEN

Hoff har betydelig ledererfaring fra kjededrift og kjedeutvikling som blant annet adm.dir. for Byggmakker og RIMI Norge.

 

Ledige stillinger – Conveniencejobb