Annonse

Mer fisk og grønt på menyen

Fish'n Chips Roll, 60g

Findus Original Fish'n Chips-serie får nye muligheter med Fish'n Chis Roll. Med denne varianten på menyen vil du kunne tilby og servere fisk i helt nye måltidsløsninger, og vi slår et slag for kreative serveringer som å anrette «rulladen» i tortilla eller pølsebrød. Gjestene ønsker å spise mer fisk, fish’n chips kategorien er stor, så her kan det fort bli duket for mange gode fiskehistorier.

Veggie Boller, 16g

En delikat grønnsaksbolle som gir den klassiske kjøttbollen et godt grønt alternativ. Den er laget av førsteklasses råvarer, med bland annet kikert, gulrot, erter og løk. Bollene er meget anvendelig i bruk, f.eks. som fingermat, pizzafyll, baguettefyll, i salatbollen eller salatbaren - er enkle å tilberede og kan anrettes på mange måter. Et godt grønnsaksbasert alternativ til kjøttboller. Denne løsningen sparer deg for tid og gir samme gode smak i hver servering.

Quorn Burger, 115g

Findus Quorn-serie har fått en større burger på 115g, som gir kjøkkenet mulighet til å tilby en 100% kjøttfri Quarter Pounder på menyen. Den er laget av mycoprotein (vegetabilsk) som har mange gode egenskaper, og har fin tekstur med godt «bite» og god, grillet smak. Nyheten vil passe for alle som liker kjøtt, men ønsker å velge det bort iblant (f. eks. meat free days).

Fast Frites, rettkutt m/skall, 2kg

- et grovt kutt av "high class - pommes frites" naturlig og rustikk i ekte amerikansk stil. Og for alle kjøkken uten frityr blir det nå mulig å "ovnstilberede" vår populære rettkuttende pommes frites med skall!

Små fiskekaker, 20g

Findus har utviklet en ny og bedre oppskrift for våre stekte Fish Grillers. Resultatet er et renere produkt med mer fisk (44%) og mindre salt. Fiskekakene er et sunt og godt alternativ som passer det meste av tilbehør.

Les mer om FastFood her

Last ned bladet elektronisk

Følg  oss på Facebook

Abonner på vårt

gratis nyhetsbrev

Annonse
Annonse
Annonse