Annonse

Her er vårens iskremtilbehør fra Hennig-Olsen

– Vi har drevet med iskrem i snart 100 år, og har en unik erfaring og innsikt i hvilke smaker og kombinasjoner som går godt sammen. Den innsikten bruker vi nå til å utvide vårt iskremunivers og gi iskremglade nordmenn enda mer å velge i, forteller Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør i Hennig-Olsen Is.

Spennende smakskombinasjoner

Blant nyhetene er strøssel av crunchy lakris, ristede hasselnøtter og myk karamellfudge, og topping av mørk og tyktflytende sjokolade.

– Vi har lenge jobbet med å utvikle strøssel og toppinger som vil bidra til spennende smakskombinasjoner, og som tilfører det lille ekstra til iskremen vår. Her er trend og tradisjon, konsistens og variasjon tatt med i betraktningen. Tilbehøret fra Hennig-Olsen Is skal akkurat som iskremen, være noe for enhver smak, forteller Hennig-Olsen.

Her er vårens nyheter for isbarene:

Strøssel:

· Tutti Frutti: Fargerik og frisk klassiker elsket av små og store.

· Jordbærcrunch: Knasende god med autentisk smak av jordbær.

· Karamellfudge: Myk og deilig fudge av fløtekaramell.

· Lakriscrunch: Svart, knasende strøssel med tydelig smak av salt lakris.

· Hakkede hasselnøtter: Lett ristede og hakkede hasselnøtter som harmonerer godt med fløteiskrem.

· Sjokoladepulver: Høykvalitets sjokoladepulver spesialtilpasset servering på iskrem.

· Ekte Krokan: Hennig-Olsen Is populære krokan er nå tilgjengelig som strøssel – også denne hjemmelaget på iskremfabrikken.

Toppinger:

· Jordbærsaus: Frisk og fruktig jordbærsaus.

· Karamellsaus: Fløyelsmyk fløtekaramellsmak.

· Sjokoladesaus: Mørk og tyktflytende sjokolade.

Ny dispenser for iskremtilbehør

Nytt i år er også en egen dispenser for de nye strøssel- og toppingvariantene. Dispenseren passer inn med resten av sortimentet, og er både praktisk og et fint tilskudd til isbaren. Den kan kjøpes med eller uten strøsselboller, og med eller uten hylle til toppingene.

Annonse
Annonse
Annonse