Annonse

Nå kommer vegansk Krone-is fra Hennig-Olsen Is

Vår oppgave er å gjøre god iskrem tilgjengelig for enda flere. Krone-is Vegan er et mer allergivennlig alternativ og går ikke på kompromiss med den gode smaken, forteller Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør i Hennig-Olsen Is.

Krone-is Vegan er laget på rismelk og kokosolje. En allergivennlig og smaksrik iskrem med hjemmelaget sjokoladesaus og glutenfri kjeks, toppet med hasselnøtter og sjokolade. 100 prosent vegansk så klart  og akkurat like god som Krone-isen skal være.

God iskrem til enda flere

Vi har over lengre tid jobbet aktivt for å tilby et bredere og mer relevant sortiment, også til de som ikke har hatt mulighet til å nyte vår iskrem på grunn av allergier. Det er derfor gledelig å nå kunne dele flere allergivennlige nyheter, og nye, spennende smaker på velkjente og etablerte merkevarer som forhåpentligvis begeistrer iskremelskerne der ute, sier Paal Hennig-Olsen.

Ryktet om at en allergivennlig Krone-is var på vei ut til butikkene har gått som ild i tørt gress i sosiale medier de siste dagene. Et titalls interesseorganisasjoner og hundrevis av forbrukere har tatt kontakt.

Krone-is Vegan kommer for salg i slutten av februar.

Hennig-Olsens Krone-is finnes i dag flere varianter  i tillegg til klassikerne Krone-is Sjokolade og Krone-is Jordbær. Oppskriften på dagens Krone-Is er bevart siden 1960.

Ingen annen norsk iskrem har noensinne vært en større suksess enn Krone-isen. Den er selve flaggskipet i norske is-disker. Krone-is Jordbær og Krone-is Sjokolade har vært på sortimentplakaten til Hennig-Olsen Is helt siden 60-tallet.

Om Hennig-Olsen Is AS

Hennig-Olsen Is har siden 1924 holdt håndverkstradisjonene i hevd og er en av få gjenværende familiebedrifter i næringsmiddelindustrien. I dag produserer iskremfabrikken nesten 30 millioner liter iskrem og frosne desserter i året. Det utgjør nesten halvparten av det norske iskremmarkedet. Iskremfabrikken i Kristiansand ble bygget i 1960 og har siden den gang vært under kontinuerlig utvikling med det mest moderne utstyret innen iskremproduksjon. Hennig-Olsen Is har i dag ca. 250 årsverk og har i tillegg til hovedkontoret i Kristiansand regionskontorer i Oslo, Haugesund, Bergen, Molde, Trondheim og Tromsø.

 

Annonse
Annonse
Annonse