Annonse
Illustrasjonsfoto: Karine Hildonen Henriksen.

En vakker dag…

De fleste som driver butikk, er vant til å planlegge og sette seg mål. Det er ikke like enkelt i disse dager nå som koronaviruset har satt mange av oss helt eller delvis ut av spill. Hvorfor ikke bruke denne «pausen» til noe konstruktivt? Ta en ekstra titt på menyen, er det noe du kan forbedre, fjerne eller tilføre? Vi kan rundvaske lokalene, eller friske opp butikken med nytt eller gammelt interiør. Mulighetene er mange, og det er de vi må satse på nå. For en vakker dag kommer kundene tilbake, og da skal vi være klare.

I denne utgaven har vi valgt å sette fokus på gode historier, praktisk utstyr og nye produkter. Vi trenger alle en positiv «boost» i disse dager. Funky Frozen Yogurt har hatt en eventyrlig vekst de siste årene. I år satset de på 10 prosent vekst, men slik blir det nok ikke. Likevel er det en imponerende historie som trolig ikke lar seg knekke av koronakrisen.

På iskremfronten ser vi at enkle gode produkter slår an, det har One-Shot fått erfare. De har nemlig doblet sitt salg de tre siste årene. Bako leverer alt du kan tenke deg av iskremtilbehør, og de følger opp trenden med mange spreke farger og toppinger til iskremsesongen. På SMAK 2020 ble mange spennende konkurranser arrangert, og vi har fått med oss vinnerne i Nordic Sushi Cup og NM i Kaffekunst. Vestfold Fugl og Den Stolte Hane vant prisen for Beste Stand, på side 24 kan du lese mer om deres resirkulerbare suksess.

Under koronakrisen har det skjedd store endringer som skaper utfordringer også for mediene. Convenience vil av den grunn utsette utgave 3. og kommer med en dobbeltutgave etter sommerferien. Men ikke fortvil, på convenience.no kan du likevel holde deg oppdatert med de siste bransjenyhetene. Og har du gode tips til saker vi kan skrive om, ta gjerne kontakt med oss.

Vi i redaksjonen ønsker dere alle en riktig fin vår, ta vare på hverandre!

Karine Hildonen
Henriksen Redaktør

Annonse
Annonse
Annonse