Mat på farten

llustrasjonsbilde: Freepik.

Avinor lyser ut åtte serveringskontrakter på Værnes

Serveringskontraktene har en samlet verdi av i overkant 500 millioner kroner. De åtte kontraktene lyses ut enkeltvis og gir både små og store aktører mulighet til å drive serveringsvirksomhet på Trøndelags hovedflyplass.

Publisert Sist oppdatert

­Den samlede verdien av kontraktene er estimert til over 500 millioner kroner over en femårsperiode. Samtlige kontrakter har oppstartsdato 1. september 2023.

Avinor ønsker å kunne tilrettelegge for attraktive og bærekraftige serveringskonsepter som appellerer til både lokale og tilreisende passasjerer.

– Serveringstilbudet er en viktig del av reiseopplevelsen – og vi ønsker å gi våre passasjerer en god start på reisen gjennom å tilby bredde, kvalitet og god verdi for pengene, sier Ellen Weidemann, kommersiell sjef på Trondheim lufthavn Værnes

For å gjøre det enklere for små og store aktører å konkurrere har Avinor valgt å legge ut kontraktene enkeltvis. I tillegg er den faste husleien i de nye kontraktene fjernet, slik at terskelen for å etablere seg på flyplassen blir lavere. Kontraktene basere seg i hovedsak på omsetningsbasert leie og driftskostnader.

– Vi ønsker å tilrettelegge for en god bredde i konseptene og håper vi med dette kan tiltrekke oss både lokale, nasjonale og internasjonale aktører. Vi skal også legge til rette for en bærekraftig drift, og sammen med våre partnere skape gode opplevelser for våre reisende, avslutter Weidemann.

Anbudsdokumentene er på TendSign med referansenummer 22/05273.

Frist for innlevering av tilbud er 30. januar 2023.

For ytterligere informasjon, vennligst besøk Avinors nettside Tilbudskonkurranse 2022/2023 - Avinor

Powered by Labrador CMS