Butikksjef Sofie Antonik og daglig leder i Wolt Market Norge, Joachim Schwartzbach, i den nyåpnede butikken på Hasle. Foto: Wolt

Wolt Market åpner dørene i Norge

Publisert: 11. november 2022 kl 11.43
Oppdatert: 14. november 2022 kl 09.07

I Oslo, som blir første by ut, kan kundene nå få finne et fullverdig dagligvaretilbud som blir levert hjem på 30 minutter.

Den første Wolt Market-butikken i Norge ligger på Hasle i Oslo, og vil kunne levere til store deler av byen. Fra første dag vil kundene få tilgang til et sortiment på opp mot 4000 dagligvarer.

Leverer når det passer kundene

– Vi er glade for å endelig åpne den første Wolt Market-butikk i Norge. Det har vært en lang prosess, men nå er vi her og er klare for å gjøre en hektisk hverdag lettere for folk. De fleste ønsker rask levering, derfor er målet vårt å levere når det passer kunden, heller enn at kunden må tilpasse dagen sin etter leveringen, sier Joachim Schwartzbach, daglig leder for Wolt Market i Norge.

Og han legger til:

– For det er godt å ta unna handleturen på nett og få alt levert hjem. Så kan du heller hjelpe barna med lekser, ta helgevasken eller får litt ekstra kvalitetstid med venner eller familien.

Har prioritert bredde

Saken fortsetter under annonsen

Kundeopplevelsen står i sentrum og det å ha bredde i sortimentet har vært en viktig prioritering. Derfor vil du finne kjente og kjære produkter som blant annet melk, brød, egg, vaffel mix, makrell i tomat og vaskemidler fra merker som Toro, Q-meieriene, Bama, Tine og Orkla.

– Vi vet at ost ikke er ost, og har derfor både Jarlsberg, Norvegia og Synnøve Finden i vårt sortiment. Forhåpentligvis har vi da noe for enhver smak. Vi tør å påstå at du helt fint kan handle inn til både fredagstaco, pizzakveld og fiskemiddagen hos oss. Du skal fint kunne finne samme utvalg hos oss som i din lokale nærbutikk, sier Schwartzbach.

Avtale med Too Good To Go

Med et stort utvalg kommer også et stort ansvar, derfor har Wolt Market inngått en avtale om å selge overskuddsmat gjennom Too Good To Go. Dette er en del av arbeidet med å redusere matsvinn.

Wolt Market opererer som en nettbasert dagligvarebutikk og vil derfor ikke være tilgjengelig for kundebesøk i butikk. De har et tilrettelagt hentested for deres budpartnere. Bestillinger gjøres gjennom Wolt, enten i appen eller på nett, akkurat på samme måte som når kundene bestiller restaurantmat. Leveringskostnaden vil variere mellom 39 kr og 99 kr, og handler man for mer enn 500 kr er levering gratis. I tillegg vil Wolt Market fra start av være en del av Wolt+.

Ledige stillinger – Conveniencejobb