Annonse
ØNSKER VELKOMMEN:  - Kundene vil kjenne den fantastiske lukten av nystekte bakervarer, fersk frukt og kaffe så snart de kommer innenfor døra, sier Tonje og Alvaro Hernandez Rivas, kjøpmennene i den den nye butikken i Frognerveien. Alle foto: Karine Hildonen Henriksen

7-Eleven Market med dagligvare til Rema 1000-priser

Den nye butikken i Frognerveien i Oslo er et hybridkonsept som kombinerer det beste fra dagligvare og convenience, i tråd med forventinger fra den urbane, bevisste kunden. Butikken er resultatet av et offensivt samarbeid mellom de ulike konseptene i Reitan Retail.

– Jeg er stolt av å kunne lansere et helt nytt konsept i Reitan Retail-familien – lavpris for folk i farta. 7-Eleven Market er et glimrende eksempel på hvordan vi forsterker og fornyer konseptene våre for å dekke flere kundebehov og skape enda bedre kundeopplevelser, sier CEO i Reitan Retail, Ole Robert Reitan.


Stemningen var god da ledelsen i Reitan Retail kunne gratulere kjøpmennene med åpningen i Frognerveien 3. Fra høyre; Kenneth C. Olsen, norgessjef for Reitan Convenience, Ole Robert Reitan, CEO i Reitan Retail, Mariette Kristenson, skandinavisk sjef for Reitan Convenience og kjøpmennene Tonje og Alvaro Hernandez Rivas.

 

Prisløfte til kundene

7-Eleven Market tilbyr et utvalg av dagligvarer til lavpris, ferske bakevarer, drikke, frukt og grønnsaker, samt enkle og sunne måltidsløsninger for folk på farten. Prisløfte til kundene er å matche prisen på de topp 100 mest solgte produktene i dagligvarekategorien. Disse varene vil kundene få til samme lave priser på 7-Eleven Market som på REMA 1000.

– Med 7-Eleven Market utforsker og utfordrer vi fremtidens convenience-konsept i vårt eget "living lab". Vi skal gjøre kundenes hverdag litt enklere, og gjøre det enkelt å ta gode valg i en travel hverdag, både når det gjelder pris, bærekraft og sunne alternativer, sier Mariette Kristenson, administrerende direktør i Reitan Convenience.

Offisiell åpning 1. november

Offisiell åpning for den første 7-Eleven Market-butikken var i Frognerveien i Oslo den 1. november.

– Vi har bygd en fin og romslig butikk, hvor du finner alt du trenger døgnet rundt. Kundene vil kjenne den fantastiske lukten av nystekte bakervarer, fersk frukt og kaffe så snart de kommer innenfor døra, sier Tonje og Alvaro Hernandez Rivas, kjøpmennene i den den nye butikken i Frognerveien.

Kjøpmennene ser frem til å høre tilbakemeldingene fra de lokale kundene, og er spent på mottakelsen av både vareutvalg og konsept.

– Vi gleder oss til å møte kundene våre igjen! Street food, økologiske oster, spennende smoothies og juicer og veganske alternativer er bare noe av det vi vil fylle den nye butikken med, avslutter duoen ved 7-Eleven Market i Frognerveien.

 

Les mer om hele saken i Convenience utgave 6/2021.

Annonse
Annonse
Annonse