Foto

Havva Kara er daglig leder for det nye bykonseptet Innom. (Foto: Ulrik Rolfsen)

Reitan Retail

Lanserer nytt konsept for folk i farta

Publisert: 3. mai 2022 kl 13.41
Oppdatert: 4. mai 2022 kl 08.36

­

Butikken, som får navnet Innom, skal være en pilot tilpasset kunden i nabolaget og et sted for læring og testing av nyskapende og bærekraftige produkter og løsninger.

Den første butikken åpner på Grünerløkka i Oslo 5. mai.

En hybrid

– Innom er en nyskapende blanding mellom convenience og dagligvare – det beste fra to verdener. Her skal vi teste ut fremtidens butikk for urbane kunder med høye krav til både enkelthet og ansvarlighet, sier Ole Robert Reitan, CEO i Reitan Retail.

Den nye butikken tilbyr et utvalg som er enda bedre tilpasset nabolaget ifølge Reitan.
– Samtidig som vi gjør det enkelt for folk i hverdagen, slik vi gjør best. Vi starter på Grünerløkka og skal lære fra denne butikken før vi eventuelt bygger flere, sier Reitan.

Reitan Retail omfatter en rekke sterke merkevarer innenfor convenience og lavpris-dagligvare i Norden og Baltikum, blant annet REMA 1000, 7-Eleven og Narvesen i Norge.

Saken fortsetter under annonsen

Kombinerer det beste

Den nye butikken Innom kombinerer convenience og dagligvare, i tråd med selskapets mål om å utnytte mangfoldet i konsepter og merkevarer for å skape enda bedre kundeopplevelser i fremtiden.

Konseptet, som er nytt i det norske markedet, tar med seg det beste fra ulike bransjer:

  • Matbutikk: 3000 dagligvarer til lave priser.
  • Convenience: Om lag 80 spiseklare ferdigretter og sunn snacks. Blant annet; pokébowls, wraps, salater, smoothier, havregrøt og påsmurte baguetter. 
  • Bakeri: Eget bakeri i butikken med over 50 ulike brød og bakevarer.

Innom vil tilby dagligvarer fra REMA 1000 til samme lave priser og et betydelig utvalg av sunn, fersk og bærekraftig mat på farten for folk som bor og ferdes på Grünerløkka. Butikken vil også ha et bredt uvalgt av egne merkevarer, blant annet økologiske produkter fra Kolonihagen og mer saktevoksende Solvinge-kylling fra Norsk Kylling.

Et hyggelig sted på farten

– Den nye butikken Innom skal være et sted du har lyst til å stikke innom for en kaffe på vei til jobb, en snacks på vei fra trening, rykende ferske croissanter til frokost eller bare melk og brød, sier daglig leder Havva Kara.

Saken fortsetter under annonsen

Hun har ledet arbeidet med å utvikle konseptet og skal selv drive butikken i oppstartsfasen.

– Jeg gleder meg stort til å vise folk på Grünerløkka den nye butikken. Stikk innom og fortell oss hva du syns, sier Havva, som har 10 år bak seg i REMA 1000-systemet.

Nykommeren har overtatt lokalene i Thorvald Meyers gate 23 A, som de siste 23 årene har huset en populær REMA 1000. Innom har et klart slektskap til REMA 1000-konseptet og rendyrker den velkjente filosofien: «Det enkle er ofte det beste». I tillegg til at prisene er like lave som på REMA 1000, kan Æ-appen også brukes på Innom.

Innom åpner i Thorvald Meyersgate på Grünerløkka i Oslo torsdag 5. mai klokken 07.30.

 

 

Ledige stillinger – Conveniencejobb