Nye salater fra McDonald’s

Publisert: 27. april 2018 kl 16.12
Oppdatert: 10. november 2021 kl 18.57

McDonald’s lanserer to helt nye salater for de som ønsker et alternativ til burgeren. De to salatene, Hummussalat og Hoisinsalat, er begge med kylling og består av friske ingredienser og smaksrike dressinger.

 Hummussalaten inneholder i tillegg til kylling og hummus, soyabønner, linser, grønnkål og en deilig Hot Mojo-saus. Hot Mojo er en spicy paprikasaus som setter ekstra piff på den friske salaten.

 Til Hoisinsalaten har McDonald’s som navnet tilsier hentet inspirasjon fra det kinesiske kjøkken. Salaten inneholder råkost med hodekål og gulrot, brokkoli, grønnkål, bulgur og kylling. Det hele toppes med smaksrik hoisinsaus med sesamfrø.

  Vi er opptatt av å levere variasjon og menyalternativer for alle, og mange av kundene våre har sagt at de ønsker muligheten til å velge lettere og friskere alternativ. Derfor har vi lansert nye og spennende salater som er enkle å ta med på farten, sier Henriette Conradi, Brand Manager for McDonald’s i Norge.  

 Salatene kommer i egen boks og passer godt til et raskt måltid enten til å ta med eller spise i restauranten. De er å finne i alle McDonald’s-restauranter.

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – Conveniencejobb