Annonse
Øyvind Brandt i MyhrvoldGruppen. Foto: Foto: Karine H. Henriksen

Så enkelt setter du skrambled eggs på menyen

Øivind Brandt demonstrerer hvor enkelt det kan være å lage en porsjon med «skrambled eggs» på rundt 20 sekunder.

Samme prinsipp som en melkeblåser

– Her er prinsippet bygget på en melkeblåser fra en espresso-maskin. Den består av en koker som generer damp, og en vanntank på 1,2 liter. Den kan da produsere 50 porsjoner før du må fylle på nytt vann, sier han.

For å lage skrambleds eggs kan du bruke eggestand fra Nortura, alternativt kan du bruke to egg i koppen før du setter den til maskinen, forklarer Brandt videre.

Allsidig maskin

Maskinen kan også brukes til grøt og til supper, og den egner seg også til bruk i hotellresepsjoner som nattmat, eller til cafeer som ønsker en rask løsning for sine kunder.

– En enklere måte å lage skrambled eggs, grøt og supper skal du lete lenge etter for å finne, og maskinen kan leveres i ulike farger, avslutter Brant, som har stor tro på at denne maskinen vil bli et godt tilskudd i conveniencebransjen.

Annonse
Annonse
Annonse