Annonse

Nå kan du donere Trumf-bonus

Ved årsskiftet hadde to millioner Trumf-medlemmer over 1, 7 milliarder kroner til gode i form av oppspart Trumf-bonus etter å ha handlet matvarer i NorgesGruppens butikker. Det skriver selskapet i en pressemelding.

Bonusen kan tas ut og brukes når man ønsker det, men ikke alle gjør det. Da kan muligheten til å donere bort bonus til veldedighet være det som skal til for at man tar en ekstra titt på bonus-kontoen og gjør noe med beløpet som er spart opp.

Dersom man velger å donere, kan man selv velge om deler av eller hele bonusen skal doneres bort. Uansett størrelse vil dette komme organisasjoner til gode som trenger støtten, spesielt i kjølvannet av corona-pandemien.

Enkel donering

Trumf-medlemmer kan enkelt logge seg inn på sin Trumf-konto og via et par tastetrykk donere ønsket bonus-beløp til Kirkens Bymisjon, Leger Uten Grenser, Turistforeningen eller Unicef. Beløpet pengene går uavkortet til valgt organisasjon.

Organisasjonene man kan donere til har en samarbeidsavtale med NorgesGruppen i bunnen, og de setter stor pris på muligheten de nå får til å gjøre mer av det de allerede gjør, ved hjelp av donert Trumf-bonus.

Et godt initiativ

- Kirkens Bymisjon er glade for at trumf-bonusen nå kan bli til måltider, aktivitet og fellesskap for mennesker på våre tiltak over hele landet. Dette er et veldig godt initiativ fra Trumf og Norges Gruppen, og viser hvordan næringslivet kan bidra til frivillige organisasjoner på nye måter. Vi håper mange trumf-medlemmer vil benytte seg av den nye muligheten til å donere bonusen sin." Adelheid Firing Hvambsal, generalsekretær i Kirkens Bymisjon.

- Som frivillig organisasjon går alle DNTs midler til å opprettholde vårt unike tilbudet over hele landet. Vi er svært takknemlig for at Trumf-poeng nå kan bidra til rehabilitering og vedlikehold, slik at vi sammen kan sikre fremtidig turglede, sier Dag Terje Klarp Solvang, generalsekretær i Den Norske Turistforening

- Trumf-bonus vi mottar til vårt arbeid ute i verden kan virkelig være med på å utgjøre en forskjell for mennesker som desperat trenger helsehjelp. Dette er virkelig gode nyheter for Leger Uten Grenser, sier Erwin Van't Land, generalsekretær i Leger Uten Grenser.

Annonse
Annonse
Annonse