Annonse
Eureca-fondet 2021

Deler ut 100 000 kroner

I fjor var det Tony Allene, Eline Sofie Sunde, Celine E. Ekholt og Jon Erlend Matre som fikk hver sin del av fondet på 100 000 kroner. Det siste året har selvfølgelig også vært ekstra vanskelig i kokke- og restaurantbransjen, og nettopp derfor ønsker Eureca å fortsette og bidra.

Oppfyller drømmer
– De siste to årene har vi hatt gleden av å motta mange søknader fra unge og lovende med gode visjoner og ideer for hvordan de best ville bruke pengene. Dette synes vi var veldig spennende, forteller Jens Petter Seljebu, markedssjef hos Eureca engros.
– Nå gleder vi oss til å fortsette dette konseptet, og å hjelpe andre med å få sine drømmer oppfylt. Det er også veldig gøy å se at tidligere vinnere har gjort det veldig bra i både konkurranser, oppstart av egen bedrift og tilegnet seg masse ekstra kunnskap gjennom diverse kurs. 

På jakt etter nye kokketalenter
Eureca engros oppfordrer alle som trenger hjelp med noe relevant til faget å søke. Fondet kan hjelpe med sponsorat, utdanning, utstyr, kurs eller til en helt sprø idé. Her er ingen drøm for stor eller for liten. Det viktigste er å vise lidenskap for matlaging.

Hvem kan søke?
For å søke må du enten være kokkestudent, lærling eller kokk, og bidraget må brukes på noe som er relevant til faget. Søknadsfrist er 15. juni 2021 og utdelingsdato er 1. september.

Annonse
Annonse
Annonse