Foodora market utvider i Bergen og Oslo

Publisert: 16. august 2021 kl 09.01
Oppdatert: 16. august 2021 kl 09.06

I løpet av noen måneder har foodora etablert fem butikker i Norge, og tar dermed et sterkere grep om markedet for rask hjemlevering av dagligvarer. Det skriver selskapet i en pressemelding.

Etableringene er en del av planen, og ambisjonen er at så mange som mulig av de som bor i Norges byer skal ha tilgang til rask hjemlevering av dagligvarer. Foodora market har i dag tusenvis av produkter, et utvalg som vokser etter hvert som de knytter til seg flere leverandører. Utvalget består av alt en er vant til å finne i en dagligvarebutikk, inkludert frukt og grønt, ferske råvarer, meieriprodukter, husholdningsartikler og drikkevarer.

- Det er en veldig spennende utvikling som skjer akkurat nå. Nordmenn ønsker rask hjemlevering av dagligvarer, og Foodora er selskapet som har infrastrukturen klar og kan implementere tredje generasjons digital handel på kort tid i store deler av landet, sier Elisabeth Myhre, daglig leder i foodora Norge.

Foodora market har fra tidligere to avdelinger i Oslo, og en avdeling i Trondheim som ble åpnet så sent som i juli i år.

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – Conveniencejobb