Denne juletraileren starter i julebyen Tromsø den 24. november og ruller deretter sørover mot Trøndelag, for så å følge vestlands- og sørlandskysten tidlig i desember og avslutter siste uken på Østlandet. Siste stopp er på Bryn i Oslo den 20. desember. Foto: Coca-Cola

«Holidays are coming» over hele Norge

Publisert: 21. november 2022 kl 09.10
Oppdatert: 21. november 2022 kl 09.50

­I over 20 år har nordmenn kunnet glede seg over at den samme juletraileren også kjører rundt i Norge, og sprer den samme stemningen langs landeveien, i tettsteder og småbyer.

– Det har blitt en tradisjon for mange at juletraileren kommer med alle lysene og sprer stemning, akkurat som man er vant til å se det i filmen. Vi hører ofte “Nå er det endelig jul» fra folk på stedene som får besøk, sier Tonje Haugen, markedssjef i Coca-Cola Norge, og fortsetter:

– Også i år starter reisen i Tromsø, den 24. november. De neste ukene vil to like trailere turnere landet rundt, og stoppe på til sammen 59 steder. I fjor spilte vi inn en helt spesiell film over den berømte Tromsøbrua, og denne filmen viser vi nå på nytt i digitale flater, fortsetter Haugen.

Etter noen års fravær er også den ikoniske "Holidays are coming"-filmen tilbake på TV-skjermen.

– Det er alltid stor etterspørsel etter denne filmen, igjen på grunn av tradisjonen den har blitt. Derfor er vi glade for å kunne fortelle at den er tilbake på norske TV-skjermer etter noen års fravær. Etter noen uker vil den avløses av fjorårets film, «Chimney», med sitt budskap om samholdet som oppstår mellom mennesker når vi møtes i ulike situasjoner, avslutter Haugen.

Som en oppvarming til traileren som kommer på besøk, finnes «Holidays are coming» på nett – både i kort versjon og lang versjon.

Her ser du oversikten som viser om juletraileren stopper i deres område.

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – Conveniencejobb