Ole Robert Reitan og Kjersti Fløgstad foran Fredssenteret. Foto: Ulrik Rolfsen

Reitan Retail:

Ny avtale med Nobels Fredssenter

Publisert: 13. januar 2023 kl 09.39
Oppdatert: 13. januar 2023 kl 09.39

­Avtalen har som hensikt å skape engasjement om fredsprisens budskap og betydningen av dialog for demokrati og fred.

– Gjennom fredsprisvinnernes ideer og arbeid ønsker vi å inspirere til små og store endringer for en fredeligere verden. Jeg er glad for at vi nå får med oss Reitan Retail som hovedsamarbeidspartner i dette arbeidet, sier direktør for Nobels Fredssenter, Kjersti Fløgstad. 

Viderefører og styrker samarbeidet

Fløgstad fremhever at verdigrunnlaget som Reitan Retail bygges på var viktig for å velge selskapet som langsiktig partner. 

– Vi samarbeidet med Reitan Retail også i 2022, da som partner for arrangementer om Nobels Fredspris 2021. Vi opplever at Reitan Retail står for verdier som passer godt med det vi ønsker å fremme, og setter pris på at vi nå kan styrke samarbeidet, sier Fløgstad. 

Viktigheten av dialog

Ole Robert Reitan, CEO i Reitan Retail, trekker frem fokuset som Fredssenteret har på dialog som en av hovedårsakene til at nettopp Nobels Fredssenter er en god samarbeidspartner for selskapet han leder.  

Saken fortsetter under annonsen

– Vi tror konflikter kan unngås og at verden blir et bedre sted med åpen og god dialog, og vi ønsker å støtte Fredssenteret i dette viktige arbeidet, sier Reitan.

– Ett av verdigrunnlagene i Reitan Retail er at vi skal snakke med hverandre, ikke om hverandre. God dialog gjør oss i stand til å skape de beste handleopplevelsene i folks hverdag, og når vi kombinerer dialog med handling kan vi bidra til en mer bærekraftig fremtid, sier han.

20 000 besøkende

Nobels Fredssenter, som ligger på Rådhusplassen i Oslo sentrum, er museet for Nobels fredspris. Senteret har siden oppstarten i 2005 tilbudt utstillinger, arrangementer, omvisninger og digital formidling om fredsprisens historie og prisvinnernes arbeid. I et normalår tar senteret imot over 200 000 besøkende, deriblant flere hundre skolegrupper. 

I tillegg til avtalen med Reitan Retail, som strekker seg ut 2025, har Nobels Fredssenter også hovedsamarbeidsavtale med aluminium- og energiselskapet Hydro.

 

 

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – Conveniencejobb