Marthe Linn er ett av budene som skal bringe mat fra byens restauranter og serveringssteder ut til arendalittene.

Foto

Wolt

Wolt etablert i Arendal

Publisert: 22. september 2023 kl 12.20
Oppdatert: 22. september 2023 kl 12.21

­Både lokale favoritter som Aleppo og nasjonale kjeder som Subrura, Max og Espresso House blir å finne i Wolt-appen i Arendal. I tillegg har både Deli de Luca og Joker meldt seg på lokalt.

– Vi er veldig glade for at vi nå kan legge til Arendal på Wolt-kartet. Det har vært stor etterspørsel etter tjenestene våre både blant kunder og utsalgssteder, og vi har nå en god miks av både lokale favoritter og nasjonale kjeder tilgjengelig i Wolt-appen og på nett. Vi er kanskje best kjent for levering av restaurantmat, men i tillegg til spisesteder som Smashed og McDonalds, tilbyr også butikker som Ark og Deli de Luca superrask hjemmelevering i til befolkning og besøkende i Arendal, sier daglig leder Elisabeth Stenersen i Wolt Norge i en pressemelding.

Wolt har rekruttert bud og signert restauranter siden i sommer, og har ifølge Stenersen nå den kritiske massen selskapet trenger for å kunne gi et godt tilbud til kunder og restauranter i Arendal. Den første leveringsdagen var 13. september.

– Arendal er en vakker by med en rik kulturell arv og en stadig voksende matscene. Wolt er stolt over å kunne bidra til å styrke det lokale næringslivet ved å tilby et bredt utvalg av spisesteder og butikker som arendalitter kan nyte rett fra sine egne hjem. Med Wolt-appen kan innbyggerne i Arendal enkelt utforske lokale spisesteder, bestille mat og få den levert når det passer dem best, sier Stenersen som selv fikk smake hva Arendals restauranter har å by på under Arendalsuka i år.

Wolt ble lansert i Norge i 2018. Internasjonalt er selskapet etablert i 25 land i Europa og Asia, og har siden 2022 vært eid av amerikanske DoorDash.

 

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – Conveniencejobb