Nyheter

Den populære fastelavnsburgeren kommer til Norge

Etter fjorårets braksuksess i Sverige og Danmark, lanserer nå Burger King fastelavnsburgeren i alle sine norske restauranter.

Publisert Sist oppdatert

­Bakverket er i salg fra 31. januar og serveres gjennom hele februar eller så lenge lageret varer.

Den 11. februar er det duket for fastelavns, en dag som i Norge assosieres mest med boller delt i to med et tykt kremlag og syltetøy i midten. Nemlig fastelavnsboller. Burger King, som er mest kjent for sine flammegrillede hamburgere, tilbyr i år sin egen utfordrer til den tradisjonelle kremfylte bollen – i form av en fastelavnsburger.Bakverket ligner på en hamburger, men for å trygge skeptikerne er fastelavnsburgeren ikke en tradisjonell burger. Den består av en perlesukkerstrødd kardemommebolle, fylt med en brownie som hviler på en seng av jordbærsyltetøy, toppet med krem.– Da Burger King i fjor lanserte fastelavnsburgeren i utvalgte restauranter i Danmark, ble den utsolgt på seks timer. Den er kjempepopulær i våre naboland, derfor er vi glade for å kunne lansere den i alle norske Burger King-restauranter, sier Kenneth Lorentzen, sjef i Burger King Norge, i enpressemelding.Han håper at nordmenn også ser frem til å smake på fastelavnsburgeren, som lanseres i restaurantene den 31. januar.– At fastelavnsburgeren ble utsolgt i fjor tolker vi som et tegn på at det er en nysgjerrighet for å prøve nye varianter i hamburgerkategorien – også søte, sier Lorentzen.

Powered by Labrador CMS