Nyheter

Bærum Videosenter er konkurs

I forrige uke møtte mange stamkunder stengte dører ved Bærum Videosenter på Haslum. Godteland som kiosken har vært profilert under de siste årene, var tilknyttet MIX-kjeden. Satsningen på godteri, spill og posttjenester holdt ikke for å fortsette driften.

Publisert Sist oppdatert
(Foto: Karine Hildonen Henriksen)

Ifølge lokalavisen Budstikka, har Bærum Videosenter vært i drift i nesten 40 år. Nå er det altså slutt. Den lokale kiosken har hatt Post i Butikk, og nå må kundene fra Haslum hente postpakker hos Extra Bekkestua.

Et videoeventyr er slutt

Grunnlegger av Bærum Videosenter, Tom Notland, sier til avisen at dette er veldig trist.

- Nå er lufta gått ut av oss og vi klarer ikke å drive mer, sier han.

I mange år drev kiosken godt med utleie av videofilmer og dvd, og i 2009 satset de på godteri. Dagens kunder leier folk film via nettet og andelen spillere går nedover fordi mange benytter apper og nett.

På det meste drev selskapet opp mot 14 kiosker som leide ut video på Østlandet.

Det har vært en eventyr, men nå er det slutt, det er bare trist, sier Notland til Budstikka.

Lokaler til leie

Et kjapt søk på finn.no viser at lokalene i Kirkeveien er lagt ut for leie. Det lille handelsstedet er flittig besøkt, blant annet fordi dagligvare med gratis parkering ligger i umiddelbar nærhet.

I annonsen står et at lokalene er egnet til frukt-/grønnsakmarked, storkiosk, frisør, kafé eller annen virksomhet. Det vil også være mulighet for å overta Post i butikk, PostNord, Rikstoto og Tipping.

(Kilde: Budstikka.no)

Powered by Labrador CMS