Nyheter
Burger King åpner seks nye restauranter langs vei
Burger Kings norske driftsselskap, King Food AS, kan i dag bekrefte å ha signert en avtale med Veikroer Eiendom om å åpne seks nye Burger King-restauranter der det i dag er Marché som driver.
Marché er for tiden i prosess om avvikling. King Foods avtale med Veikroer Eiendom er inngått uavhengig av denne prosessen.
De seks nyetableringene vil skje ved årskiftet 2018/2019, og er lokalisert i Lier, Holmestrand, Kløfta, Vestby, Solli og Lillehammer. I tillegg innebærer avtalen å se på muligheten for nybygging av et helt nytt restaurantbygg ved Storebaug på E6 i Rygge.
Økt antall Drive Thru
Alle seks restaurantene har svært sterke og strategisk viktige beliggenheter langs norske veier.
- Denne avtalen innebærer at vi forsterker vår tilstedeværelse kraftig langs norske veier og øker antall Drive Thru-restauranter betraktelig. For oss er det svært positivt, strategisk riktig og ikke minst spennende. Vi ser et stort marked for rask og god kvalitetsmat som ikke dekkes av dagens veikroer eller bensinstasjoner, sier administrerende direktør i King Food AS, Rune Sandvik.
Store investeringer
Videre forteller Sandvik at kjeden, som har hatt høy etableringstakt de siste årene, er spesielt glad for at denne muligheten har åpnet seg. Etableringene vil kreve store investeringer, og et godt team er allerede på plass for å lede prosessen.
Målsetningen er at alle syv restaurantene vil bli Drive-Thru restauranter og at flere vil ha åpnet for drift ved årsskiftet 2018/2019.
Topp moderne restauranter
- Veikroer Eiendom AS er meget fornøyd med avtalen, sier daglig leder i Veikroer Eiendom AS, Hans Anton Nilsen.
- Vi ser frem til et langsiktig og godt samarbeid med en solid og spennende aktør som King Food AS. Deres ønske om å satse enda tyngre langs veiene tror vi vil gi et betydelig løft for markedet for veimat på Østlandet. Med etablering på godt synlige og etablerte lokasjoner vil Burger King bli lagt merke til, sier Nilsen videre.
Når Burger King er klare for åpning vil restaurantene framstå som innbydende og moderne. Restaurantene bygges i et flott og tidsriktig design der interiøret, så vel som smidige løsninger for effektivitet som selvbetjenings-automater, vil sørge for at gjestene vil kunne nyte deilig mat i flotte omgivelser.