Noe for seg selv: Benjamin Turan Dogan driver en særegen restaurant med sjømat og veganske retter på menyen, der minst 50 prosent av råvarene er økologiske.

Helt tilstede og best i by’n

Hvordan kan en veganvennlig sjømatrestaurant med høy øko-andel bli den høyest rangerte restauranten i Kristiansand åtte år på rad?

Publisert

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv 1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 549,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1788,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 143,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1406,-

KJØP

Powered by Labrador CMS