Nyheter

Jakten på Årets lokalmatgründer 2017 er i gang

Nå kan du nominere kandidater til Årets lokalmatgründer 2017. Prisen skal sette lokalmat og entreprenørskap på kartet.

Publisert Sist oppdatert

Olav Lie-Nilsen, som vant Årets lokalmatgründer i 2016, sier til Nationen: "Prisen har vært gull verdt. Den han bidratt til at jeg har fått spredt historien om hotellet, gården, og det jeg driver med til veldig mange".

Nå starter jakten på Årets lokalmatgründer 2017, hvor vinneren skal kåres under Matstreif i Oslo i september.

Denne prisen er først og fremst en entreprenørskapspris. Den eksisterer fordi vi ønsker at flere som jobber med lokalmat løfter seg opp og fram, sier juryleder Hilde Charlotte Solheim til Nationen.

Kategorien «lokalmat» er i fantastisk medvind, og det er moro å se at det blir stadig flere gode, profesjonelle aktører i denne bransjen. Jeg bare nevner at vi har fått en verdensmester i ost siden sist kåring. Det sier noe om evnen til å utvikle seg, sier hun.

Forslag til kandidater sendes via hanen.no/lokalmatgrunder innen 31. mai 2017.

Det er Hanen, Nationen og NorgesGruppen som står bak prisen Årets lokalmatgründer.

Powered by Labrador CMS