


KBS
Torsdag åpner dørene til Northland Stortorvet – en ny kaffe- og matbar på Stortorvet i Oslo sentrum.
Northland har frem til nå vært en baguette-spesialist lokalisert på norske flyplasser, men når konseptet åpner i storbyen skal kundene bli møtt av dyktige baristaer og et bredt utvalg matretter av høy kvalitet, heter det i en pressemelding.
Det nye serveringskonseptet omtales som en utvidelse av merkevaren Northland, og i bykonseptet er visjonen å kombinere deres ekspertise innenfor convenience med servering.
– Om det er én ting vi er gode på, så er det convenience. Med åpningen av Northland på Stortorvet ønsker vi å skape en ny standard for kaffe- og matentusiaster i storbyen, uttaler Ingebjørg Hjortdahl, markedsdirektør i Reitan Convenience Norway.
Videre forteller Hjortdahl at Northland på Stortorvet kan anses som en «testlab» hvor de videreutvikler konseptet i nye retninger for å evaluere hvilke elementer som kan overføres til eksisterende og fremtidige lokasjoner.
Med åpningstider fra 07:00 til 23:00, og konseptets sentrale beliggenhet, skal Northland møte kundenes behov gjennom hele dagen. Konseptet deles inn i en «grab & go»-sone samt en større sone med bord og sittegrupper for servering.
Matrettene vil også være tilgjengelig for levering via Wolt, kort tid etter åpningsdato.
– Gjennom samarbeid med matredder-appen TooGoodToGo og ikke minst en nøye gjennomtenkt sammensetning av meny og råvarer, jobber vi for å redusere matsvinn i alle ledd, forteller Hjortdahl.
Matrettene på menyen består av et begrenset antall råvarer, hvor fokuset har vært å ta i bruk ingredienser som kan benyttes i flest mulig retter.
Fra åpningsdatoen vil kunstverk av Rino Larsen være på utstilling i lokalet. Disse er ikke bare til stede for kundenes beundring, men også til salgs gjennom QR-koder plassert ved de energiske og fargerike bildene.