McDonald’s Trondheim først i Norden med nytt design
Torsdag denne uken åpnet McDonald’s nye restaurant i Trondheim, den aller første i Norden og den fjerde i verden med et nytt og mer bærekraftig interiørdesign design.
Dette er McDonald’s sin fjerde restaurant i Trøndelag, og den ligger på Solsiden i Trondheim.
Jobb til 65 lokale
Åpningen har så langt gitt jobb til nærmere 65 personer, der alle er rekruttert lokalt, skriver McDonald’s i en pressemelding.
Restauranten skal driftes av franchisetaker Claes-Göran Jönsson og hans team, som også drifter de andre McDonald’s-restaurantene i Trøndelag. Det er Sharko Nejad og restaurantleder Cecilie Dahl som har hovedansvar for den daglige driften.
Nejad er landsjef for franchiseselskapet QSC Restauranger AS.
Helt nytt design
Åpningen markerer også nordisk lansering av det bærekraftige interiørdesignet «Sunny Side Up». Det er den fjerde McDonald’s-restaurant i verden med det nye konseptet, og altså den første i Norden.
– Designet kombinerer en fargerik atmosfære med fokus på bærekraft, hvor resirkulerte materialer er brukt til å skape et livlig og moderne miljø. Dette konseptet setter en ny standard for hva vi kan forvente av fremtidens restaurantopplevelse, både visuelt og i form av bærekraft. Dette er en milepæl for oss, og vi gleder oss til å vise frem det unike konseptet til våre gjester, sier Sharko Nejad.
Ung sjef
Restaurantleder Cecilie Dahl gleder seg til å ta imot gjestene.
– Vi har ansatt over 60 medarbeidere, hvor to tredeler allerede har gjennomgått opplæring i våre andre restauranter i Trondheim. Dette gjør oss klare til å levere en førsteklasses opplevelse, forteller hun.
Nejad er trygg på at den 21 år gamle restaurantlederen vil gjøre en god jobb.
– Cecilie er et av våre største talenter. Hun startet som crew i 2021, ble raskt skiftleder og deretter assisterende restaurantleder. Hun er dyktig med mennesker og en solid leder, sier han.