


Nyheter
Grønt pølsesamarbeid har fått tommelen opp fra de yngste forbrukerne, skriver Leiv Vidar i en pressemelding.
Det som i begynnelsen hørtes ut som en litt dårlig spøk, har i løpet av utviklingsprosessen blitt noe vi virkelig tar fullt på alvor sier markedssjef i Leiv Vidar a/s, Asbjørn Koller.
I snart et år har Leiv Vidar og REMA 1000 samarbeidet om et prosjekt for å utvikle pølser med grønnsaker. Nå sendes det ut kjøttpølser, wienerpølser og grillpølser med grønnsaker (bildet over) til alle REMA 1000-butikker.
Den siste tiden har vi opplevd en økende etterspørsel fra kunder som ønsker seg sunnere pølser. I samarbeid med Leiv Vidar på Hønefoss har vi derfor utviklet en helt ny type pølser som vi gleder oss til å presentere for våre kunder, sier kategorisjef Trond Morten Helgesen i REMA 1000.
Dette er en pølsevariant spesielt rettet mot barnefamilier. Mye av utviklingen har gått ut på å teste hvilke og hvor mye grønnsaker som kunne legges inn produktene. Pølsene inneholder hele 30% grønnsaker av gulrøtter, blomkål og brokkoli. I tillegg har pølsene et veldig lavt innhold av både fett (
Også kioskene har kastet seg på den grønne bølgen.
Ja, det stemmer at vi jobber med å lansere en veganpølse i Narvesen. Det er i første omgang snakk om en test, der vi vil prøve ut produktene i utvalgte butikker, sier Ina Håvik i Reitangruppen til nrk.no.