Nyheter

NEVAMAT: – På menyen har vi blant annet nevamat - retter som gjerne deles over bordet. Vi lager rause porsjoner av ærlig, rustikk og håndlaget mat, sier F&B Manager Arne Marius Berg. Foto: brasserieferda.no

Thon Hotels åpner ny ujålete restaurantkjede

De nye spisestedene som går under navnet Brasserie Ferda, blir folkelige restauranter som fremmer norsk matkultur med fokus på bærekraft og sesongbaserte råvarer.

Publisert Sist oppdatert

Brasserie Ferda serverer god norsk mat som er rustikk og lokal. Vi ønsker å gjøre bærekraftige og gode matopplevelser tilgjengelig for flere. Dette er ujålete og folkelige restauranter for alle. Det er dette som er hovedingrediensene i Ferda-konseptet. De nye Ferda-restaurantene våre serverer spennende matretter laget av kvalitetsråvarer, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Menyen kombinerer norske mattradisjoner med et moderne kjøkken.

Brasserie Ferda introduserer «nevamat»

GOD NORSK MAT: Ferda skal fremme ren, norsk matkultur og gjøre bærekraftige og gode matopplevelser tilgjengelig for flere. Foto: brasserieferda.no

Våre helter er de lokale bøndene, fiskerne og ysteriene. Fra de får vi de aller beste råvarene sesongen har å by på. På menyen har vi blant annet nevamat - retter som gjerne deles over bordet. Vi lager rause porsjoner av ærlig, rustikk og håndlaget mat, sier F&B Manager Arne Marius Berg.

Fire nye Ferda-restauranter åpner her:

Thon Hotel Storo

Thon Hotel Alta

Thon Hotel Kirkenes

Thon Hotel Bergen Airport

Eksempler på nevamat er:

Varmrøkt røye med pepperrotkrem, ørretrogn og fritert grønnkål.

Svineribbe med rødkålsalat og syltet eple.

Akevittgravet brosme med syltede grønnsaker, brokkolikrem og fritert løk.

Fritert krabbekake med tomatdipp og råkostsalat.

Brasserie Ferda åpner 6. september på Thon Hotel Storo, og de tre andre restaurantene åpner fortløpende høsten 2018.

Powered by Labrador CMS