Om oss

 

Convenience feierer 25 år!

Magasinet Convenience og convenience.no setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker, og det har vi gjort i over 25 år.

Med en solid posisjon i bransjen, dekker vi alt av stoffområder der hvor matserveringen og dagligvarehandelen smelter sammen i convenience stores, kall det gjerne C-stores, eller servicehandelen på norsk. I all hovedsak handler det om å betjene hektiske mennesker som ønsker en bekvemmelig og behagelig hverdag, selv om de ikke rekker å lage maten selv. Mat må vi ha!

Våre artikler og reportasjer setter fokus på trender og utvikling av gode driftskonsepter, suksess-historier, praktiske løsninger i butikk eller kaffebaren, økonomi, bemanning, produkt- og bransjenytt fra inn- og utland.

I tillegg byr vi gode råd og tips til hvordan du på beste måte kan møte og tilfredsstille travle mennesker – som stadig er på farten.

Magasinet Convenience går ut til hele conveniencebransjen. Det vil si; små-restauranter, kaffebarer, kafeer, bakerier, dinere, pizzarier, fast casual, quick service restaurants, store og små kiosker, bensinstasjoner, gatekjøkkener og street food-aktører.

Kort fortalt; vi går ut til alle de om serverer mat og drikke til kundene – uten at de nødvendigvis dekker på med hvite damaskduker.

Har du gode tips til saker vi bør ta tak i, send oss gjerne en e-post.

 

Karine Hildonen Henriksen

Redaktør
97 17 44 69
karine.henriksen@medierogledelse.no

Karine H. Henriksen har over 26 års erfaring i fra ulike medier i Norge. Hun har blant annet lang fartstid i fagpressen, og har tidligere jobbet med raske nyheter i avis og dyptgående reportasjer i ukepressen. I etterkant har hun vært journalist i Personal og Ledelse og nettredaktør i ledernett.no fra 2009 frem til hun overtok ansvaret som redaktør i Convenience i 2016. Henriksen er utdannet journalist ved Høyskolen i Oslo (HIOA/OsloMet), medierådgiver ved Handelshøyskolen BI og kommunikasjonsrådgiver ved Høgskolen i Innlandet, tidligere HIL.

 

Kontakt

Convenience og convenience.no utgis av Medier og Ledelse AS.

Kontakt:
97 17 44 69
karine.henriksen@medierogledelse.no

Postadresse:
Grubbegata 14
0179 Oslo