Om oss

 

Convenience satser videre i 2023!

Magasinet Convenience og convenience.no setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker, og det har vi gjort i over 26 år.

Med en solid posisjon i bransjen, dekker vi alt av stoffområder der hvor matserveringen og dagligvarehandelen smelter sammen i convenience stores, kall det gjerne C-stores, eller servicehandelen på norsk. I all hovedsak handler det om å betjene hektiske mennesker som ønsker en bekvemmelig og behagelig hverdag, selv om de ikke rekker å lage maten selv. Mat må vi ha!

Våre artikler og reportasjer setter fokus på trender og utvikling av gode driftskonsepter, suksess-historier, praktiske løsninger i butikk eller kaffebaren, økonomi, bemanning, produkt- og bransjenytt fra inn- og utland.

I tillegg byr vi gode råd og tips til hvordan du på beste måte kan møte og tilfredsstille travle mennesker – som stadig er på farten.

Magasinet Convenience går ut til hele conveniencebransjen. Det vil si; små-restauranter, kaffebarer, kafeer, bakerier, dinere, pizzarier, fast casual, quick service restaurants, store og små kiosker, bensinstasjoner, gatekjøkkener og street food-aktører.

Kort fortalt; vi går ut til alle de om serverer mat og drikke til kundene – uten at de nødvendigvis dekker på med hvite damaskduker.

Har du gode tips til saker vi bør ta tak i, send oss gjerne en e-post.

 

Er du interessert i å annonsere i vårt magasin eller på våre nettsider?

Ta kontakt med salgsavdelingen.

Her finner du annonseinformasjon for vår papirutgave.

Her finner du annonseinformasjon for våre nettsider.