Annonse
LEDER

En tid for glede!

I denne utgaven har vi satt fokus på vårens og sommerens trender for iskrem, og nå kan også de som går for vegansk glede seg stort. Både Veggie de Luca og Naturli´ satser stort på sine nye iskremvarianter.

Isbaren i Sandefjord er noe helt for seg selv. Her kommer vi inn i en verden som virkelig rocket på 50 og 60-tallet. Dette var årene da gleden og håpet bekymringsløst runget i veggene. Og kanskje er det nettopp det vi bør få påfyll av akkurat nå. Vi trenger håp, vi trenger glede og vi trenger noe å se frem til. Alt dette og litt til får du i Iskrembaren i Sandefjord.

Som om ikke det er nok, ser vi at de tradisjonelle bransjeaktørene ruster seg for en ny tid. Kundene krever kvalitet, både på maten og for interiør og innredning. Best-kjeden har benyttet den siste tiden til å ruste opp sine stasjoner i Norge. Og hva skjer når man møter kundens behov? Jo, da går salget oppover. På side 30 kan du leser mer om hvordan Best-kjeden rigger seg for en fremtid med videre vekst.

I denne utgaven av Convenience fremstår også vi i ny drakt og med nytt design, både for printutgaven og for våre nettsider. Vår nye eier Medier og Ledelse AS satser også sterkt, nettopp fordi de vet at vi representerer en bransje i vekst. Vi håper dere får stor glede av vår nye drakt, vårt nye format og våre nye nettsider.

I tiden fremover fortsetter vi å utvide med aktuelt stoff om arbeidsliv, karriere og ledelse. I den kommende tiden vil det komme ytterligere forbedringer og oppgraderinger på nettet. Vi ser frem til å dele våre nyheter med dere – samtidig som vi skal sørge for å være deres fremste kilde til inspirasjon, glede og ikke minst oppdatering.

Karine Hildonen Henriksen

Redaktør

Annonse
Annonse
Annonse