Foto

Mange nordmenn har allerede kastet seg i bilen for å feriere i Norge. FOTO: Karine H. Henriksen

Gjør klar til storinnrykk!

Publisert: 8. juli 2022 kl 13.40
Oppdatert: 8. juli 2022 kl 13.40

­Spesielt aktuelt blir det nå som pilotene i SAS er ute i streik og mange må endre på sine ferieplaner.

Dermed er det bare å gjøre seg klar til storinnrykk, både av opplevelsesglade nordmenn og turister fra utlandet – det er noen år siden vi så dem sist.

I denne utgaven har vi tatt en prat med en erfaren driver i nord som vet hvordan kundene skal lokkes inn i butikk. Anne-Lise Sørensen i Bardu investerer nå 28 millioner kroner i det som blir lokalsamfunnets nye signaturbygg. Hvorfor hun satser så sterkt får du vite på side 12.
 
17. mai ble en helt annen fest enn det vi har vært vant til de to siste årene. I år opplevde driveren av Norges eldste kiosk endelig en eventyrlig mai måned.
 
Nordmenn elsker kaffe, og det tar McDonald’s konsekvensen av. Nå ruller de ut konseptet McCafe i hele Norden. Les mer om utrullingen på side 20.
Saken fortsetter under annonsen
 
Den norske kjeden Big Bite har brukt pandemien til å pusse opp og restrukturere seg for å ta nye markedsposisjoner. Nå som markedet har åpnet opp, er de klare med nye retter på menyen, ny logo og nye farger.
 

Husk å melde deg på Mat og Marked den 7. september

I år som i fjor arrangerer vi konferansen Mat og Marked. Påmeldingene har allerede begynt å rulle inn. Ønsker du å sikre deg en plass i salen, må du være rask. Her er det «første mann til mølla» som gjelder!
 
Og som alltid, husk å tipse oss om gode saker. Da gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig god og travel sommer!
Saken fortsetter under annonsen
 
Karine Hildonen Henriksen
Redaktør

Ledige stillinger – Conveniencejobb